ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Οι 5 καλύτερες πόλεις που είναι χτισμένες μέσα σε κανάλια


«Μαγεύουν» τους επισκέπτες









Η Βενετία αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα πόλης που είναι χτισμένη μέσα σε κανάλια, όμως δεν είναι η μοναδική στην οποία κάτοικοι και επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μία ρομαντική βόλτα με γόνδολα.




Υπάρχουν και άλλες πόλεις στον κόσμο που παρέχουν αυτή τη δυνατότητα, τις οποίες αξίζει να επισκεφθείτε.
Suzhou, China



Πρόκειται για μία κινεζική πόλη κοντά στη Σανγκάη. Τα κανάλια διασχίζουν τις ιστορικές γειτονιές της και τα εστιάτορια συμπληρώνουν το ρομαντικό τοπίο.
St. Petersburg, Russia



Δεν θα έλεγε κανείς πως είναι μία ζεστή πόλη με θερμό κλίμα, ωστόσο είναι εξαιρετικά εντυπωσιακή, καθώς είναι χτισμένη κατά μήκος του ποταμού Νέβα.
Alappuzha, India



Το βαλτώδες τοπίο και οι παρθένες παραλίες θα σας κάνουν να ξεχάσετε αμέσως τη φασαρία της πόλης. Τα ποτάμια και οι λίμνες της περιοχής δημιουργούν έναν ιδιαίτερο τοπίο.
Stockholm, Sweden



Η σουηδική πρωτεύουσα είναι χτισμένη σε μια σειρά από 14 νησιά και 57 γέφυρες έτσι ώστε η μετακίνηση με σκάφη είναι ιδιαίτερα βολική για τους κατοίκους.

Cape Coral, Florida



Πρόκειται για μία μαγευτική πόλη που ξετρελαίνει κάθε επισκέπτη.




Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video