ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Τέλος στις βαλίτσες με ροδάκια στη Βενετία


Πρόστιμο 500 ευρώ στους τουρίστες που παραβιάζουν το νόμο
Αν σκέφτεστε να επισκεφθείτε τη Βενετία στο επόμενο ταξίδι σας, ίσως θα έπρεπε να… δείτε πρώτα τι βαλίτσες έχετε στην αποθήκη, προτού κλείσετε το εισιτήριό σας.
Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με ένα δημοσίευμα της MailOnline, αν η βαλίτσα σας έχει ροδάκια… κινδυνεύετε να φάτε πρόστιμο που φτάνει μέχρι και τα 500 ευρώ!
Οι επισκέπτες της διάσημης, ιταλικής πόλης που σέρνουν τις βαλίτσες τους στους δρόμους θα έρχονται αντιμέτωποι με το ενδεχόμενο επιβολής του προαναφερθέντος προστίμου, αρχής γενομένης από το Μάιο του 2015.
Αφορμή για την εν λόγω απαγόρευση αποτέλεσαν τα παράπονα των κατοίκων για «ηχορύπανση» στα ιστορικά κανάλια και τις γέφυρες της πόλης, που προκαλείται από τις… βαλίτσες των τουριστών και κρατά ξάγρυπνους τους Βενετσιάνους.
Βέβαια, όπως σημειώνει δημοσίευμα της εφημερίδας Il Gazzettino, η απαγόρευση δε θα ισχύει και για τους ίδιους τους κατοίκους της πόλης, παρά μόνο για τους τουρίστες.
Το Δημοτικό Συμβούλιο της Βενετίας ανέφερε σε μια ανακοίνωσή του: «Οι κανόνες ανταποκρίνονται στις ανάγκες πολλών κατοίκων, οι οποίοι έχουν παραπονεθεί στις Αρχές τα τελευταία χρόνια για τη σοβαρή ενόχληση που βιώνουν στα σπίτια τους». Από την πλευρά του ο δημοτικός σύμβουλος Maurizio Dorigo παραδέχτηκε ότι οι κανόνες μπορεί να μην είναι και τόσο πρακτικοί και πως απ’ όσο γνωρίζει δεν υπάρχουν ακόμη βαλίτσες με φουσκωτά, λαστιχένια ροδάκια, «ωστόσο έχουμε μέχρι τον επόμενο Μάιο και κάποιος μπορεί να αρχίσει να τις παράγει και να τις πουλάει».

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video