ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η πιο φιλική και ζωντανή πρωτεύουσα της Ευρώπης! Δείτε περισσότερα στο Travelstyle. ...Το Δουβλίνο, η πρωτεύουσα της Ιρλανδίας, της καταπράσινης γης των Κελτών και της μπίρας Guinness είναι σήμερα μία από τις πιο ζωντανές και κοσμοπολίτικες πόλεις της Ευρώπης. Ανάμεσα σε ιστορικές pubs, μοντέρνα cafe-bars και αιωνόβια βιβλιοπωλεία, επισκέπτες από όλο τον κόσμο συναντιούνται στο Δουβλίνο!

Το Δουβλίνο πληροί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για ένα τέλειο Σαββατοκύριακο, γιατί μία μέρα αρκεί για να δείτε τα αξιοθέατά του. Τον υπόλοιπο χρόνο μπορείτε να τον αφιερώσετε στη διασκέδαση, καθώς πρόκειται για μια πρωτεύουσα με υπέροχες αγορές, κέφι και νύχτες που δεν έχουν τέλος!

Το Δουβλίνο, η «παλλόμενη», νεανική αυτή πόλη με τα βικτωριανά κτήρια συνδυάζει επιτυχώς τις παμπάλαιες παραδόσεις με ένα καινούργιο κύμα κοσμοπολιτισμού και εκλεκτικισμού. Δίπλα στις pubs του περασμένου αιώνα και στα βιβλιοπωλεία- «αντικερί», ξεφυτρώνουν συνεχώς designάτα καταστήματα, international εστιατόρια, γαλλικά cafes με θεσπέσια γλυκά, αλλά και μπαράκια με lounge ή funk ακούσματα, συνθέτοντας ένα ιδανικό σημείο συνάντησης για τους ταξιδευτές όλου του κόσμου και έναν από τους top προορισμούς της Ευρώπης.

ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ


Ο παλμός του Δουβλίνου χτυπάει ρυθμικά στο ιστορικό κέντρο του, στη νότια όχθη του ποταμού Liffey.Ανάμεσα σε σπιτάκια από κόκκινα τούβλα και πολύχρωμες ξύλινες πόρτες, θα βρείτε όλα τα μνημεία της πρωτεύουσας της Ιρλανδίας αλλά και τη hip γειτονιά Temple Bar, must για το νυχτερινό ξεφάντωμα. Εκεί θα δείτε το διάσημο...Δείτε περισσότερα στο Travelstyle....
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video