ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εντυπωσιακά οικονομικά αποτελέσματα για τον Όμιλο Ideales

Στο ενδεκάμηνο Ιανουαρίου-Νοεμβρίου 2014, ο τζίρος της εταιρίας παρουσίασε 31% αύξηση σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο το 2013. Επιπλέον, το δίμηνο Οκτωβρίου-Νοεμβρίου, η αύξηση του τζίρου του Ομίλου Ideales εκτοξεύτηκε στο 90% σε σύγκριση με το αντίστοιχο δίμηνο του 2013, σημειώνοντας νέο ιστορικό ρεκόρ στα αποτελέσματα του Ομίλου.


Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, κ. Κωνσταντίνος Σταυρίδης, ανέφερε : «Η κρίση μας έπληξε όλους, όμως η ομάδα της Ideales έκανε κάτι μοναδικό: Δεν επιτύχαμε απλά καλύτερες τιμές για τους Πελάτες μας, αλλά κατορθώσαμε να αυξήσουμε ακόμα περισσότερο την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, σεβόμενοι όπως πάντα κάθε Πελάτη μας. Η αγορά αυτό το αναγνωρίζει και μας ανταμείβει καθημερινά, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την ηγετική μας θέση».Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι η Ideales είναι η μόνη εταιρία παγκοσμίως στον κλάδο της πισίνας με τόσες πολλές πιστοποιήσεις, βραβεύσεις και αναγνωρίσεις. Είναι η μοναδική πολλαπλά βραβευμένη εταιρία για την ποιότητα του εργασιακού περιβάλλοντος που προσφέρει στους ανθρώπους της, η μοναδική εταιρία πισίνας που έχει βραβευθεί για την ποιότητα της εξυπηρέτησης που προσφέρει στους Πελάτες της, αλλά και η μοναδική εταιρία παγκοσμίως που έχει διακριθεί με 3 βραβεία για το οικολογικό προφίλ των προϊόντων της.


Η εντυπωσιακή βελτίωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της Ideales αποδεικνύει περίτρανα ότι οι εταιρίες που ειλικρινά σέβονται τους καταναλωτές και έχουν μοναδικό στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των Πελατών τους, εξακολουθούν - ανεξαρτήτως συνθηκών - να κάνουν σταθερά βήματα προς την ανάπτυξη.Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video