ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

"Πουλάει" η Airfasttickets!!!

Σε προχωρημένο στάδιο οι διαπραγματεύσεις της συμφωνίας για την πώληση μετοχικού πακέτου της Airfasttickets σε κινεζική εταιρία (;), σύμφωνα με δελτίο Τύπου της ίδιας της εταιρίας, η οποία ωστόσο δεν έχει μέχρι σήμερα ενημερώσει για τα δρώμενα στο εσωτερικό της.

Κανείς δεν ξέρει αν λειτουργούν όλες οι εταιρικές οντότητες που απαρτίζουν την Airfasttickets, αν έχουν γίνει κατασχέσεις, αν έχουν πληρωθεί τα οφειλόμενα στους διάφορους οργανισμούς, στις αεροπορικές εταιρίες, κ.λπ., κ.λπ..

Όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου που εξέδωσε η εταιρία σημερα " Στο Πεκίνο βρίσκονται ο Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδρυτής της Airfasttickets, Νικόλαος Κοκλώνης με στενούς του συνεργάτες, στο πλαίσιο κύκλου επαφών που πραγματοποιούν με ανώτατα στελέχη ορισμένων από τις μεγαλύτερες εταιρίες στην Κίνα, όπως η BAI DU και η XIAOMI.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η XIAOMI το 2014 ανακηρύχθηκε ως η μεγαλύτερη παγκοσμίως σε αξία τεχνολογική Start-Up εταιρία λαμβάνοντας 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια χρηματοδότηση από επενδυτές και απογείωσε την αξία της στα 46 δισεκατομμύρια δολάρια. Μέρος των παραπάνω συναντήσεων αποτελεί η πώληση μετοχικού πακέτου της Airfasttickets, της οποίας οι διαπραγματεύσεις της συμφωνίας βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, χωρίς αυτό να αποτελεί το μοναδικό σκοπό του παραπάνω ταξιδιού, καθώς υπάρχει προοπτική και για περαιτέρω επιχειρηματικές συνεργασίες".

Και το δελτίο καταλήγει: "Ο Νικόλαος Κοκλώνης και οι στενοί του συνεργάτες συνομίλησαν επίσης με στελέχη των μεγαλύτερων αεροπορικών εταιριών της Κίνας και των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής".


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video