ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στο ΕΒΕΑ ο Σαμαράς, στο GRANDE BRETAGNE κορυφαία στελέχη......των κομμάτων μετά από πρόσκληση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών
Με την προεκλογική περίοδο να μπαίνει στην τελική ευθεία της, δύο κορυφαίες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν αύριο Δευτέρα.

Κατ' αρχάς, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα παραστεί και θα απευθύνει ομιλία στο διοικητικό συμβούλιο του ΕΒΕΑ, το απόγευμα.

Παράλληλα, την ίδια ώρα διοργανώνεται από το ΕΕΑ εκδήλωση με θέμα «Οι προτάσεις των κομμάτων για την άσκηση της οικονομικής πολιτικής για τις ΜΜΕ, στο ξενοδοχείο ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ».

Η προεκλογική περίοδος οδεύει προς το τέλος της και οι πολίτες καλούνται στις 25 του μήνα να εκλέξουν την κυβέρνηση που θα κληθεί να διαχειριστεί την εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται η ελληνική οικονομία.

Καθημερινά σε όλα τα μέσα ενημέρωσης ακούμε προτάσεις, μοντέλα που θα υιοθετηθούν από τους νικητές των εκλογών, επιδιώξεις των κομμάτων που συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία. Όλα αυτά συμβαίνουν υπό την ασφυκτική πίεση των δανειστών και το παρατεινόμενο τέλμα στο οποίο έχει βυθιστεί η αγορά.

Πόσο ξεκάθαρο όμως είναι το οικονομικό πρόγραμμα των κομμάτων;

Πόσο ενημερωμένοι είναι οι πολίτες της χώρας, ώστε να πάνε στην κάλπη γνωρίζοντας όσο πιο καλύτερα γίνεται τι θα προβλέπεται για την επόμενη ημέρα;

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας επιδιώκοντας να δοθούν πειστικές απαντήσεις και σωστή ενημέρωση προς το σύνολο της κοινωνίας, οργανώνει τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου στις 17.30 μία ανοιχτή εκδήλωση στη Μεγάλη Βρεταννία, όπου θα φιλοξενηθούν οι εκπρόσωποι κομμάτων του δημοκρατικού τόξου οι οποίοι και θα κληθούν να τοποθετηθούν σε καίρια θέματα οικονομικής πολιτικής.

Φορολογία, επιχειρηματικότητα, οφειλές σε ασφαλιστικά ταμεία, έλλειψη ρευστότητας στην αγορά, εξαγωγική δραστηριότητα, θέματα φοροδιαφυγής, εμπορίου αλλά και επιμελητηριακής και κοινωνικής πολιτικής θα τεθούν στο τραπέζι και θα ζητηθούν συγκεκριμένες απαντήσεις από τους εκπροσώπους των κομμάτων.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν από τη Νέα Δημοκρατία - η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη, από τον ΣΥΡΙΖΑ - ο κύριος Γεώργιος Σταθάκης, από το ΠΑΣΟΚ – ο κύριος Γεώργιος Φλωρίδης, από το Κ.Κ.Ε. – ο κύριος Βασίλειος Μαμάης, από τους ΑΝ.ΕΛ. – ο κύριος Δημήτριος Καμμένος, από την ΔΗΜ.ΑΡ. ο κύριος Δημήτριος Χατζησωκράτης, από το ΠΟΤΑΜΙ – ο κύριος Αθανάσιος Σκόκος και από το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών – ο κύριος Ηλίας Κικίλιας.

Για να δούμε!!!

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video