ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ευρωπαίος manager της χρονιάς ο Πάνος Αλμυράντης !!!


- Η τελετή απονομής έγινε στην Γενεύνη κατά την διάρκεια της 42ης ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης της ΕΗΜΑ 
- Σημαντική διάκριση και για την Ελλάδα !!!

Κάθε χρόνο o Ευρωπαϊκός Σύνδεσμος Διευθυντών Ξενοδοχείων (ΕΗΜΑ) βραβεύει Γενικούς Διευθυντές ξενοδοχείων πολυτελείας και 4 αστέρων που διακρίθηκαν για άριστη ποιότητα, εφαρμογή νέων στρατηγικών, βελτίωση οικονομικών στοιχείων, ηθικά θεμέλια του επαγγέλματος και διαχείριση και υποκίνηση του προσωπικού. 
Η τελετή απονομής του “European Hotel Manager of the Year Award” για το 2014 πραγματοποιήθηκε στη Γενεύη στις 18 Απριλίου κατά τη διάρκεια του Gala Dinner της 42ης ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης της ΕΗΜΑ (http://ift.tt/1GeEOrS). 
O Παναγιώτης Αλμυράντης έλαβε αυτό το διεθνούς κύρους αριστείο από τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων κ. Hans E. Koch.
Ο κ. Πάνος Αλμυράντης, είναι Γενικός Διευθυντής του Daios Cove Luxury Resort & Villas στη Κρήτη από το 2010. Έχει εξαιρετικό ακαδημαϊκό υπόβαθρο και πολλές διακρίσεις στην διαχείριση πωλήσεων και λειτουργικών υπηρεσιών καθώς και στην διεύθυνση ξενοδοχείων, όπως το Holiday Inn Golf Resort Νάπολη Castel Volturno στην Ιταλία (2007-2009) και King George στην Αθήνα (2009--2010). 
Ο Πάνος Αλμυράντης, κατά τη διάρκεια της διαχείρισης του Daios Cove έχει λάβει μια σειρά από διεθνή βραβεία και αναγνωρίσεις όπως το “Global Luxury Coastal Resort 2014”, World Luxury Hotel Award Europe’s Best Luxury Family Hotel 2013” και το Ρωσικό Condé Nast Traveler “2013 Best Beach Hotel in the World”. Το Daios Cove Luxury Resort and Villas εισήχθη στο Trip Advisor Travelers Choice από το 2011 και στην Quality Selection του Holiday Check το 2012 και το 2013. 
Ο κ. Στέφανος Ν. Στεφάνου, Πρόεδρος της Ελληνικής και Κυπριακής αποστολής δήλωσε: «Η συγκίνηση των παρευρισκομένων μελών και των συνοδών στην τελετή απονομής ήταν έκδηλη. 
Ο κ. Αλμυράντης μας έκανε περήφανους αφού για πρώτη φορά από την ίδρυση της ΕΗΜΑ το 1974 βραβεύεται Έλληνας Διευθυντής Ξενοδοχείου». 
Η αξιολόγηση των υποψήφιων Γενικών Διευθυντών ξενοδοχείων της Ευρώπης δεν είναι καθόλου εύκολη για την κριτική επιτροπή της ΕΗΜΑ. 
Κάποιοι υποψήφιοι ήταν εξίσου ικανοί και αξίζει να αναφερθούν: από την Ισπανία o GM του Gran Meliá Don Pepe Resort στην Marbella, Saad Azzam Faris, ο Ελβετός GM François Dussart στα Ξενοδοχεία Beau-Rivage Palace και Angleterre & Residence στη Λωζάννη καθώς και ο Ιταλός GM του Gritti Palace στη Βενετία, Paolo Lorenzoni. Κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης έγινε η παρουσίαση της Κύπρου για την οργάνωση το 2016 της 43ης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης στην Λεμεσό. Θα είναι η πρώτη φορά που η Κύπρος θα διοργανώσει το General Meeting από την ίδρυση της ΕΗΜΑ το 1974. 
Η Ετήσια Γενική Συνέλευση κάθε χρόνο φιλοξενείται σε διαφορετική πόλη. Στην Ελλάδα διοργανώθηκε δύο φορές μέχρι σήμερα, το 1976 και το 2004. ΕΗΜΑ εν συντομία Η ΕΗΜΑ ιδρύθηκε σαν ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός το 1974 στη Ρώμη με σκοπό την καλλιέργεια της αλληλεγγύης και της συναδελφικότητας. 
Ο Ευρωπαϊκός Σύνδεσμος Διευθυντών Ξενοδοχείων στοχεύει να βελτιώνει τα προσόντα των επαγγελματιών μέσω της κατάρτισης με σκοπό την αύξηση του επιπέδου των υπηρεσιών που πρέπει να παρέχονται στους επισκέπτες. 
Η ΕΗΜΑ αυτή την στιγμή απαρτίζεται από 438 μέλη σε 29 χώρες, που όλοι είναι Γενικοί Διευθυντές των πιο φημισμένων Ξενοδοχείων. Στατιστικά αυτοί αντιπροσωπεύουν 350 ξενοδοχεία, 92.000 δωμάτια και 72.000 εργαζόμενους. 
Τα Μέλη συναντιούνται κάθε χρόνο στην Γενική Συνέλευση η οποία γίνεται σε μία χώρα – μέλος. Συζητούν θέματα εργασίας του Συνδέσμου και τις τάσεις που αναδεικνύονται, αναπτύσσονται και επηρεάζουν την Ευρωπαϊκή ξενοδοχειακή βιομηχανία, ενώ καλεσμένοι ομιλητές αναπτύσσουν στους παριστάμενους ποικίλα θέματα.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video