ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

SKY GREECE: Έναρξη πτήσεων για ΑΜερική


Την έναρξη υπερατλαντικών πτήσεων που θα συνδέουν την Ελλάδα με τη Βόρεια Αμερική ανακοίνωσε χθες σε συνέντευξη Τύπου στην Αθήνα η διοίκηση της αεροπορικής εταιρίας Sky Greece. 
Συγκεκριμένα, η εταιρεία ξεκινά στις 24 Μαΐου την πτήση Αθήνα - Τορόντο - Μόντρεαλ, ενώ στις 18 Ιουνίου το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Βουδαπέστη - Τορόντο. Ακόμη, στις 19 Ιουνίου ξεκινά το δρομολόγιο Αθήνα - Νέα Υόρκη και στις 26 Ιουνίου το Αθήνα - Ζάγκρεμπ - Τορόντο. 
Στόχος της εταιρείας είναι να έχει τρεις πτήσεις την εβδομάδα τη θερινή περίοδο, ενώ τη χειμερινή θα διατηρεί δύο συχνότητες στην πτήση Αθήνα - Νέα Υόρκη και από μία στα δρομολόγια Αθήνα - Τορόντο και Θεσσαλονίκη Τορόντο. 
Η εταιρεία διαθέτει ένα ιδιόκτητο Boeing 767-300 ER («Ταξιάρχης») και έχει μισθώσει ένα Airbus A340-300 («Άγιος Δημήτριος»). 
Παράλληλα, προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με τη βουλγαρική αεροπορική εταιρεία ΒΗ Air, η οποία διαθέτει έξι αεροσκάφη τα οποία κάποια στιγμή θα χρησιμοποιηθούν για την επέκταση του δικτύου.
Στους μακροπρόθεσμους στόχους της εταιρείας, όπως σημείωσε ο εμπορικός διευθυντής της κ. Βασίλης Αλεφάντης, είναι η σύνδεση της Ελλάδας με Σικάγο, Βοστώνη και Νότια Αφρική, ενώ στο εσωτερικό διερευνάται η Κρήτη και η Καλαμάτα. 
Στις πτήσεις προς Νέα Υόρκη που θα εκτελούνται με το Airbus A340-300 θα δίδονται iPad για την ψυχαγωγία των επιβατών. 
Στις πτήσεις προς Καναδά που θα εκτελούνται με το Boeing 767-300 θα υπάρχει προεγκατεστημένο σύστημα διασκέδασης. 
Σημειώνεται ότι στην εταιρεία εργάζονται αρκετά στελέχη της πρώην κρατικής Ολυμπιακής, πρωτίστως χειριστές αεροσκαφών. Σημειωτέον ότι το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Τορόντο θα έχει ενδιάμεσο σταθμό τη Βουδαπέστη όπου θα γίνεται στάση για 45 λεπτά για ανεφοδιασμό καυσίμων, καθώς ο αεροδιάδρομος του «Μακεδονία» δεν επιτρέπει ακόμη την απογείωση τετρακινητήριου αεροσκάφους με πλήρη καύσιμα. 
Η εταιρεία έχει έδρα στο Μαρκόπουλο Αττικής και γραφεία στο Μόντρεαλ, στο Τορόντο και στη Νέα Υόρκη και ανήκει κατά 40% στην καναδική Air Hellas Holding και κατά 60% σε ομογενείς, όπως ο πρόεδρός της, πατήρ Νικόλαος Αλεξανδρής, οι κκ. Κεν Σταθάκης, Βασίλης Αλεφαντής και Παναγιώτης Χειλάκος, αλλά και άλλοι μέτοχοι. Όπως τόνισε ο πρόεδρος της εταιρείας, «είμαστε η μόνη ομάδα ομογενών που ήρθε να επενδύσει στην Ελλάδα». «Η SkyGreece αποτελεί το όχημα της ελληνικής φιλοξενίας, της ελληνικής παράδοσης, της ελληνικής κουλτούρας και της ελληνικής σημαίας» τόνισε.
Αξίζει να τονισθεί ότι απασχολεί 150 άτομα, εκ των οποίων τα 100 στην Ελλάδα, και δηλώνει ότι θα προχωρήσει σε 60 ακόμη προσλήψεις σε προσωπικό καμπίνας.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video