ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Μετά από 10 χρόνια "επιστρέφει" στην Κρήτη η Lufthansa


- Η γερμανική αεροπορική εταιρεία συνδέει το Μόναχο με το Ηράκλειο κάθε Σάββατο 

Για το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου άνοιξε τα φτερά της η Lufthansa από το Σάββατο 23 Μαΐου 2015, δίνοντας για άλλη μια φορά «ψήφο εμπιστοσύνης» στον ελληνικό τουρισμό. 
Το αεροσκάφος τύπου Airbus A320 της Lufthansa μετέφερε από το Μόναχο τους πρώτους 162 επιβάτες, επαναφέροντας μετά από 10 χρόνια το δρομολόγιο που συνδέει την Κρήτη με τον γερμανικό κόμβο κάθε Σάββατο. 
Οι τοπικές αρχές επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στους επιβάτες και τα μέλη του πληρώματος. Όπως είχε ανακοινώσει η Lufthansa, κατά τη διάρκεια του θερινού της προγράμματος, θα πετάει κάθε Σάββατο από το Μόναχο στις 8.30 το πρωί, μεταφέροντας Γερμανούς αλλά και άλλους Ευρωπαίους τουρίστες στον αγαπημένο καλοκαιρινό προορισμό στην Ελλάδα.
Η Κρήτη είναι γνωστή για τις πολύ καλές τουριστικές της υποδομές αλλά και για την τεράστια ακτογραμμή της που ξεπερνά τα χίλια χιλιόμετρα. Η παραδοσιακή αρχιτεκτονική και τα μουσεία καθιστούν επίσης το Ηράκλειο έναν ενδιαφέροντα τουριστικό προορισμό. Το Μεσογειακό κλίμα της Κρήτης χαρακτηρίζεται από ξηρό και ζεστό καιρό, με αποτέλεσμα η περίοδος από το Μάιο έως τον Σεπτέμβριο να είναι ιδανική για ταξίδια στο νησί. 
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων επισκεφθείτε το LH.com ή απευθυνθείτε στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video