ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Βέλγοι τουριστικοί πράκτορες συναντούν την «αληθινή Ελλάδα»


- Περιηγήθηκαν ανάμεσα σε ιστορικά μνημεία της προαθωνικής χερσονήσου, ακολουθώντας διάσημες πολιτιστικές της διαδρομές 

Εκπρόσωποι δεκαπέντε θεματικών γραφείων από το Βέλγιο απέκτησαν την απόλυτη ελληνική εμπειρία, επισκεπτόμενοι για τρεις ολόκληρες ημέρες την προαθωνική χερσόνησο και ακολουθώντας τμήματα της πολιτιστικής διαδρομής με τίτλο «από το Άγιον Όρος στα Στάγειρα του Αριστοτέλη». 
Στο «δρόμο» τους είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε ελληνικές γιορτές και πανηγύρια, να γευματίσουν παραδοσιακά σε ανοιξιάτικα λιβάδια, να επισκεφθούν αρχαιολογικούς χώρους «διά ξηράς και θαλάσσης», να χορέψουν συρτάκι και χασάπικο κάτω από το φως του φεγγαριού, να κολυμπήσουν στα διαυγή νερά του αθωνικού κόλπου, να παρακολουθήσουν μαθήματα παραδοσιακής μαγειρικής πάνω στην άμμο, δοκιμάζοντας παράλληλα αθωνικούς οίνους αλλά και να ζήσουν την εμπειρία αφιερωματικών ελληνικών γιορτών.
Παράλληλα, επισκέφθηκαν υποδομές, ώστε να έχουν πλήρη εικόνα των δυνατοτήτων του προορισμού. 
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε από τις 8 μέχρι και τις 11 Μαΐου και συνδυάσθηκε με ξενάγηση της ομάδας στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να επιτευχθεί σύγκλιση των δύο προσφερόμενων τουριστικών προϊόντων και δημιουργία συνδυαστικού προγράμματος δραστηριοτήτων, το οποίο τον επόμενο Σεπτέμβριο αναμένεται να προσελκύσει στην περιοχή θεματικούς Βέλγους ταξιδευτές. 
Το 2016 το εν λόγω τουριστικό πακέτο θα συμπεριληφθεί σε επαγγελματικούς καταλόγους, καθιερώνοντας την περιοχή ως πολιτιστικό μεσογειακό προορισμό σε μια ώριμη και εύρωστη αγορά. 
Η προαναφερόμενη πρωτοβουλία αποτελεί συνέχεια της συστηματικής προσπάθειας του Προαθωνικού Οργανισμού Τουρισμού για ποιοτικό άνοιγμα της βελγικής αγοράς, η οποία φαίνεται να αποδίδει γρήγορα και αποτελεσματικά, αφού :  
- τόσο η αύξηση των διαδικτυακών πωλήσεων είναι εντυπωσιακή ως προς το ποσοστό,  
- όσο και η προσέλκυση τουριστικών γραφείων αρχίζει πλέον να αποτελεί γεγονός. 
Η ολοκλήρωσή της θα πραγματοποιηθεί ένα μήνα αργότερα, με την έλευση Βέλγων εκπροσώπων Τύπου στην περιοχή, οι οποίοι αναμένεται να αποτυπώσουν σε έντυπες και ηλεκτρονικές εκδόσεις τις δυνατότητές της μέσω ενός ιδιαίτερου Mount Athos Area KOUZINA press trip, το οποίο στοχεύει στην περαιτέρω προβολή του προορισμού σε Βέλγιο και Ολλανδία.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video