ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Καλός και ο Απρίλης για Αθήνα και Ρόδο !!!- + 24% η Αθήνα στο 4μηνο, +2,5% η Ρόδος τον Απρίλη

Συνεχίστηκε και τον Απρίλιο η αυξημένη κίνηση του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος της Αθήνας, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που ανακοίνωσε η διοίκηση του αεροδρομίου.
Συγκεκριμένα η αύξηση τον εφετινό Απρίλιο σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2015 ήταν 21,1%, ενώ στο τετράμηνο έφτασε στο 24,2%
Μεγαλύτερη αύξηση με 28,1% εμφάνισε ο Ιναουάριος.
Περισσότεροι τουρίστες όμως έφθασαν και στη Ρόδο τον Απρίλιο, σε σύγκριση με πέρυσι, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν από το αεροδρόμιο «Διαγόρας». 

Ειδικότερα, με βάση την καταγραφή που έκαναν οι υπηρεσίες του αεροδρομίου, αποτυπώθηκε αύξηση σε 2,52%, ποσοστό που μεταφράζεται σε περίπου 1.600 άτομα περισσότερα. 
Πιο συγκεκριμένα, οι επισκέπτες που έφτασαν με πτήσεις τσάρτερ στο νησί ανήλθαν σε 60.880 άτομα έναντι 59.386 τον Απρίλιο του 2014, ενώ τον ίδιο μήνα του 2013 οι τουρίστες είχαν ανέλθει σε 48.012 άτομα. 
Οι κυριότερες αγορές της Ρόδου, δηλαδή η αγγλική και η γερμανική, κατέγραψαν αύξηση ενώ επίσης σημαντικός αριθμός τουριστών υπήρξε από το Ισραήλ και τη Γαλλία σε αντίθεση με τις περισσότερες Σκανδιναβικές χώρες που παρουσίασαν μείωση. 
Αξιοσημείωτο είναι επίσης, ότι, η μεγαλύτερη αύξηση για το μήνα που πέρασε σημειώθηκε από την Αυστρία, καθώς μεγάλος αριθμός αυστριακών συνταξιούχων επέλεξαν να κάνουν διακοπές στη Ρόδο. 
Ενδεικτικά αναφέρεται, ότι, ενώ πέρσι τον Απρίλιο είχαν επισκεφτεί τη Ρόδο μόλις 269 άτομα ένα χρόνο μετά ο αριθμός τους έφτασε τα 4.931 άτομα. 
 Η αλματώδης αύξηση στην κίνηση των αυστριακών τουριστών ήταν αυτή που συνέβαλε στο να «κλείσει» ο Απρίλιος με αύξηση, καθώς σε διαφορετική περίπτωση τα ποσοστά της τουριστικής κίνησης θα ήταν πτωτικά. 
Αντιθέτως, η κίνηση από τη Ρωσία σημείωσε μεγάλη πτώση αλλάζοντας τελείως την εικόνα που είχε διαμορφωθεί μέχρι και πέρσι. 
Μάλιστα, η πτώση έφτασε το 76,12%, ποσοστό που μεταφράζεται σε περίπου 3.700 λιγότερα άτομα. Από την καταγραφή που έγινε προκύπτει ότι φέτος τον Απρίλιο επισκέφθηκαν τη Ρόδο 1.173 Ρώσοι τουρίστες ενώ ένα χρόνο πριν ο αριθμός τους είχε ανέλθει σε 4.912 άτομα.Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video