ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Γιώργος Πελεκανάκης επανεξελέγη στην ΠΟΔΙΞ


O Γεώργιος Πελεκανάκης επανεξελέγη πρόεδρος στο διοικητικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων (ΠΟΔΙΞ), το οποίο προέκυψε από τις εκλογές της 23ης Μαΐου 2015. 
Το νεοεκλεγέν 9μελές διοικητικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων (ΠΟΔΙΞ) συγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως: 
Στη θέση του προέδρου επανεξελέγη ο Γεώργιος Πελεκανάκης και ως Α’ αντιπρόεδρος επανεξελέγη ο Γεώργιος Ματσίγκος.
Στην θέση του Β αντιπροέδρου εκλέχθηκε ο Νίκος Μανταμόπουλος, ενώ στην θέση του Γενικού Γραμματέα επανεκλέχθηκε ο Δημήτρης Κουμπαράκης και στην θέση του Ταμία ο Κώστας Κυπριωτάκης. 
Ως μέλη του διοικητικού συμβουλίου εξελέγησαν οι Μουστακάκης Βαγγέλης, Σπανάκης Γιάννης, Σφακιανάκης Γεώργιος και Σωμαράς Αλέξανδρος. 
Μετά την ανάληψη των καθηκόντων του το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο θα έχει τριετή θητεία, πραγματοποίησε το πρώτο του Διοικητικό Συμβούλιο και έθεσε τους μελλοντικούς στόχους της Ομοσπονδίας οι οποίοι είναι: 
• Η συνεχή προσπάθεια για την αναβάθμιση της τουριστικής εκπαίδευσης 
• Συνεργασία με διεθνείς φορείς του τουρισμού και συμμετοχή σε ημερίδες και συνέδρια αυτών 
• Συνέχιση της προσπάθειας επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου. 
• Μεγαλύτερη συνεργασία με φορείς του τουρισμού και συμμετοχή σε όλη την Ελλάδα σε εκθέσεις, συνέδρια, workshops, κλπ. 
• Την άμεση συνάντηση με τους υπουργούς τουρισμού και οικονομικών για ανάλυση των θεμάτων σχετικά με την επικείμενη αύξηση του ΦΠΑ και την επίπτωση του στο τουριστικό μέλλον της χώρας. 
• Την δραστηριοποίηση όλων των συλλόγων της ομοσπονδίας με στόχο την ποιοτική αναβάθμιση των τουριστικών υπηρεσιών. 
"Η Ομοσπονδία αποτελεί την πιο ενεργή πλατφόρμα διευθυντών ξενοδοχείων στην Ελλάδα και στα επόμενα τρία χρόνια της θητείας μας θα επιχειρήσουμε να διευρύνουμε περαιτέρω την απήχηση μας στην τουριστική κοινότητα και να δημιουργήσουμε ένα δραστήριο δίκτυο για την καλλιέργεια σχέσεων μεταξύ επαγγελματιών του τουριστικού τομέα", ανακοίνωσε το νέο ΔΣ. 
Καλορίζικοι και καλή επιτυχία!!!


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video