ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αυξάνει τις πτήσεις της η DELTA AIRLINES προς Αθήνα


- Η αμερικάνικη αεροπορική εταιρεία προσφέρει 12 εβδομαδιαίες πτήσεις προς τη Νέα Υόρκη-JFK κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών 
- Αύξηση 16,6% των διακινηθέντων το 2014 σε σχέση με το 2013

Από τις 2 Ιουνίου 2015, η Delta Airlines (NYSE:DAL) προσθέτει πέντε επιπλέον εβδομαδιαίες πτήσεις μεταξύ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και του Διεθνούς Αερολιμένα της Νέας Υόρκης John F. Kennedy. 
Η αμερικανική αεροπορική εταιρεία άρχισε εκ νέου το εποχιακό καλοκαιρινό της πρόγραμμα στις 20 Μαρτίου με καθημερινές πτήσεις αλλά αυξάνει τις συχνότητες εξαιτίας της υψηλής ζήτησης κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών. 
Συνολικά, οι 12 εβδομαδιαίες πτήσεις της Delta θα προσφέρουν περισσότερες από 83.000 θέσεις μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της υψηλής τουριστικής περιόδου. 
Πέρσι, 87.800 επιβάτες ταξίδεψαν με την απευθείας πτήση μεταξύ του Big Apple και της Αθήνας, σημειώνοντας αύξησης της τάξης του 16,6% σε σύγκριση με το 2013.
«Με την εξυπηρέτηση των επιβατών να αποτελεί βασικό πυλώνα της Delta, στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των επιβατών μας και προσφέροντας αυξημένη συχνότητα πτήσεων από την Αθήνα τη φετινή χρονιά κάνει ακριβώς αυτό, επιτρέποντας σε περισσότερους ανθρώπους να ταξιδέψουν μεταξύ της Ελλάδας και των ΗΠΑ το φετινό καλοκαίρι», δήλωσε ο Perry Cantarutti, πρώτος αντιπρόεδρος της Delta για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. «Είχαμε παρουσία στην Ελλάδα για 30 χρόνια μέσω της συνεργασίας μας με την Pan Am και παραμένουμε μακροπρόθεσμα πιστοί στη χώρα αυτή, όπως και σε όλες τις κοινότητες που εξυπηρετούμε». Ενόψει των νέων πτήσεων, οι εργαζόμενοι της Delta στο αεροδρόμιο της Αθήνας φιλοξένησαν το περασμένο σαββατοκύριακο εκδήλωση συγκέντρωσης χρημάτων στο πλαίσιο των ετήσιων εορταστικών εκδηλώσεων της αεροπορικής εταιρείας για την Ημέρα της Ελπίδας, μέσω των οποίων συγκεντρώνονται χρήματα για την Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία. Περισσότερα από 100 αεροδρόμια συμμετείχαν στις φετινές εκδηλώσεις, μεταξύ αυτών τα αεροδρόμια της Ρώμης, το Ναρίτα του Τόκυο, του Λονδίνου, της Βοστώνης και της Μαδρίτης. Εκδηλώσεις διοργανώθηκαν επίσης και στα κεντρικά της Delta στην Ατλάντα κατά τη διάρκεια του μήνα. Ο παγκόσμιος στόχος είναι η συγκέντρωση 1,5 εκατομμυρίου δολαρίων. Πέρσι, το προσωπικό και οι επιβάτες της Delta δώρισαν 1,3 εκατομμύρια δολάρια.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video