ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Μνημόνιο συνεργασίας ΔΕΘ-HELEXPO και ΟΛΘ


Στην υπογραφή μνημονίου συνεργασίας προχώρησαν η ΔΕΘ-HELEXPO και ο Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης, αναλαμβάνοντας έτσι τη δέσμευση να υλοποιήσουν κοινές δράσεις και να συνδιοργανώσουν εκδηλώσεις στις εγκαταστάσεις των δύο εταιρειών. 
Η ΔΕΘ-HELEXPO συνεχίζει έτσι τη στρατηγική της για «συμμαχίες» με οικονομικούς και παραγωγικούς φορείς, προκειμένου να εξυπηρετήσει τον σκοπό της δημιουργίας νέων αναπτυξιακών προοπτικών για τον εθνικό εκθεσιακό φορέα, αλλά και για την ελληνική οικονομία. 
Το μνημόνιο, που ουσιαστικά επικυρώνει τη συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών, η οποία έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, εστιάζει στην μεγιστοποίηση του αναπτυξιακού δυναμικού και των πρωτοβουλιών του εθνικού εκθεσιακού φορέα και του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, που κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη Ν.Α. Ευρώπη.
Μεταξύ άλλων προβλέπεται η από κοινού διοργάνωση στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ-HELEXPO και του ΟΛΘ εκθέσεων και εκδηλώσεων, η συμμετοχή του ΟΛΘ σε εκθέσεις ή εκδηλώσεις της ΔΕΘ-HELEXPO με δωρεάν παραχώρηση χώρων και η διοργάνωση κοινών δράσεων προβολής στο εξωτερικό. Αντίστοιχα και η ΔΕΘ-HELEXPO θα έχει τη δυνατότητα να αξιοποιεί εγκαταστάσεις του ΟΛΘ για εκδηλώσεις της.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video