ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ξεκίνησαν ήδη οι προετοιμασίες για τη HORECA 2016!Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε η φετινή HORECA, η οργανώτρια εταιρεία FORUM AE ξεκίνησε την προετοιμασία της 11ης HORECA 2016, προκειμένου να ανταποκριθεί στα εκατοντάδες αιτήματα για συμμετοχή στην έκθεση που ήδη έχουν απευθύνει -σχεδόν στο σύνολό τους- οι προμηθεύτριες επιχειρήσεις του ξενοδοχειακού και επισιτιστικού κλάδου. 
Μάλιστα, έχει γίνει ο απαραίτητος σχεδιασμός ώστε στην ερχόμενη διοργάνωση, στις 12-15 Φεβρουαρίου 2016, το Metropolitan Expo να μπορέσει να φιλοξενήσει ακόμη περισσότερους εκθέτες!
Έχοντας θέσει ως στόχο την ανάδειξη της HORECA στη μεγαλύτερη περιφερειακή έκθεση στα Βαλκάνια για τους κλάδους της Εστίασης και της Ξενοδοχίας, η FORUM AE ήδη έχει θέσει σε εφαρμογή τη διαδικασία καταγραφής και αξιολόγησης των μεγάλων αλυσίδων φιλοξενίας, των κυριότερων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη εστιατορική αγορά, καθώς και των χονδρεμπορικών δικτύων που προμηθεύουν το κανάλι HoReCa, σε όλες τις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. 
Οι εκπρόσωποι των πιο σημαντικών επιχειρήσεων θα λάβουν μέρος στο εκτεταμένο πρόγραμμα hosted buyers της HORECA 2016, το οποίο θα τονώσει τον εξωστρεφή χαρακτήρα της έκθεσης. Έχοντας επίγνωση του ρόλου που διαδραματίζει πλέον η HORECA στην ευρύτερη τουριστική και επισιτιστική αγορά, η FORUM AE συνεχίζει να επενδύει στη βελτίωση των οργανωτικών υποδομών, στην αναβάθμιση των παράλληλων εκδηλώσεων και στην προσέλκυση στοχευμένου κοινού, πολλαπλασιάζοντας έτσι κάθε χρόνο τα οφέλη τόσο για τους εκθέτες όσο και για τους επισκέπτες της έκθεσης.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video