ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Βράβευση για το "ISLAND BLUE HOTEL"


- «TUI PLATINUM GOLD AWARD 2014» για το "ISLAND BLUE HOTEL"

Μια ακόμη διάκριση, απο τον Ταξιδιωτικό Οργανισμό TUI PLC, η «TUI PLATINUM GOLD AWARD 2014» ήρθε να προστεθει στη συλλογή του ‘Island Blue Hotel’. Έτσι, είναι συνολικά έξι τα χρυσά μετάλλια που έχει αποσπάσει η συγκεκριμένη ξενοδοχειακή μονάδα, από την πρώτη κιόλας χρονιά λειτουργίας της το 2009, ενώ έχει κερδίσει την αναβάθμισή της στην κατηγορία PLATINUM των 4 & 5 Αστέρων ξενοδοχεια του ταξιδιωτικού οργανισμού TUI από την σεζόν 2012 έως και σήμερα.
Πρόκειται για την τρίτη μονάδα του ξενοδοχειακού Ομίλου της οικογένειας Γεωργίου και Μαρίας Ιωαννίδη, στην περιοχή Πεύκοι της Λίνδου, η οποία συνεχίζει μια παράδοση αριστείας 22 χρόνων του Ομίλου, με τα 31 χρυσά μετάλλια των δύο πρώτων ξενοδοχειακών μονάδων ‘Pefki Islands Resort’ (19 TUI GOLD AWARDS 1996 εως 2014) & ‘Lindia Thalassa Resort’ (12 TUI GOLD AWARDS 2003 εως 2014). 
Σύμφωνα με τον ταξιδιωτικό οργανισμό TUI, τα αποτελέσματα αυτών των βραβεύσεων προκύπτουν από τις βαθμολογίες των πελατών για κάθε ξενοδοχειακή μονάδα κατά την αναχώρηση τους από το νησί της Ρόδου. 
Ο επικεφαλής του ομίλου Παναγιώτη Ιωαννίδης, δήλωσε σχετικά: «Ασφαλώς καμιά επιτυχία δεν έρχεται τυχαία. Καμιά διάκριση δεν πέφτει από τον ουρανό. Είναι καρπός οράματος, σχεδίου, επένδυσης και καθημερινής δέσμευσης στην εξυπηρέτηση των επισκεπτών μας. Γι αυτό και ένα μεγάλο κομμάτι από αυτές τις μεγάλες επιτυχίες ανήκει δικαιωματικά στο ανθρώπινο δυναμικό των συγκεκριμένων μονάδων, καθώς με ΘΕΛΗΣΗ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ και ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ προσφέρουν σε όλους τους φίλους που μας επισκέπτονται μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία φιλοξενίας, προάγοντας παράλληλα μια θετική εικόνα της Ρόδου μας και της ΕΛΛΑΔΑΣ στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video