ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

NEO Εθνικό Σχέδιο για τον Τουρισμό

Κουντουρά: Διαμορφώνουμε Εθνικό Σχέδιο για τον Τουρισμό

“Εργαλείο” επίλυσης προβλημάτων της τουριστικής επιχειρηματικής κοινότητας το υπουργείο ΤουρισμούΚουντουρά: Διαμορφώνουμε Εθνικό Σχέδιο για τον Τουρισμό
Τη διαμόρφωση Εθνικού Σχεδίου Στρατηγικής για τον Τουρισμό ανακοίνωσε σήμερα, απευθυνόμενη στο διοικητικό συμβούλιο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ), η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά.

Όπως επεσήμανε η κ. Κουντουρά, στο πλαίσιο σύνθεσης του Οδικού Χάρτη του Εθνικού Σχεδίου Στρατηγικής για τον Τουρισμό, αναμένει από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος κατηγοριοποιημένα όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον ξενοδοχειακό κλάδο.

Απευθυνόμενη στα μέλη του ΔΣ του Επιμελητηρίου, που είναι αιρετοί εκπρόσωποι των ξενοδόχων από όλες τις περιφέρειες της χώρας, η αναπληρωτής υπουργός Τουρισμού τόνισε ότι η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου αποτελεί κυρίαρχο στόχο του υπουργείου και ήδη αναζητούνται λύσεις για τον εμπλουτισμό του προσφερόμενου τουριστικού προϊόντος της χώρας.

Η κ. Κουντουρά χαρακτήρισε το υπουργείο Τουρισμού “εργαλείο” επίλυσης προβλημάτων της τουριστικής επιχειρηματικής κοινότητας, αναφέροντας ως παράδειγμα το γεγονός ότι ήδη γίνονται παρεμβάσεις στο υπουργείο Εξωτερικών για τη διευκόλυνση έκδοσης βίζας από συγκεκριμένες χώρες όπου παρατηρούνται προβλήματα.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι στόχος της είναι η συρρίκνωση της γραφειοκρατίας και δεσμεύτηκε ότι το υπουργείο θα αποτελέσει τον συνεκτικό παράγοντα μεταξύ περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης για την άμεση αντιμετώπιση των ζητημάτων που δυσφημίζουν την εικόνα των τουριστικών προορισμών.

Επίσης, η κ. Κουντουρά αναγνώρισε τον θεσμικό ρόλο του ΞΕΕ, επισημαίνοντας τη σημαντικότητα του έργου του, ενώ πρόσθεσε ότι είναι πρακτικός άνθρωπος και επιζητά γρήγορες και ορθολογικές λύσεις.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video