ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Γέφυρα Πολιτισμού Και Διαλόγου Στο Sofitel Athens Airport


Με μια συλλογική εικαστική έκθεση 21 καλλιτεχνών καλωσόρισε το φετινό Μάιο το Sofitel Athens Airport. 
Πρόκειται για την έκθεση Γέφυρα, η οποία αφορά σε έργα ζωγραφικής, γλυπτικής και φωτογραφίας όχι μόνο καταξιωμένων αλλά και νέων καλλιτεχνών και η οποία φιλοξενείται στους κοινόχρηστους χώρους του Sofitel από τις 12 Μαΐου έως και τις 31 Ιουλίου 2015. 
Οι 21 καλλιτέχνες που συμμετέχουν δημιουργούν ένα συμπαγές βήμα καλλιτεχνικού διαλόγου πέραν από τα σύνορα, με κύριο στόχο την ενεργοποίηση της μνήμης του κόσμου για την Πρόοδο και τον Πολιτισμό. 
 «Λόγω της στρατηγικής θέσης του Sofitel Athens Airport, η πλουραλιστική έκθεση Γέφυρα, μετατρέπεται ουσιαστικά σε έναν πληθωρικό εικαστικό και πολιτισμικό κόμβο εισόδου και εξόδου των διεθνών επισκεπτών στη χώρα μας» δηλώνει ο Cyril Manguso, Γενικός Διευθυντής του Sofitel Athens Airport.
Στην έκθεση Γέφυρα συμμετέχουν οι: Ελευθερία Ανδριανοπούλου, Στάθης Ανδρουτσάκης, Γιάννης Μπαβαρέζος, Βασιλική Μπούρμα, Δημήτρης Δήμου, Έλενα Γκαρστέα, Ανδρέας Γεωργιάδης, Όλγα Γουλανδρή, Κατερίνα Ιωαννίδου, Τίνα Καραγιώργη, Ευγενία Καραμούζη, Βασίλης Καβουρίδης, Βιβή Κουργιαλή, Λυδία Μαργαρώνη, Γιώργος Μωραΐτης, Λύδα Νικολαΐδη, Τζένη Νόση, Πόπη Παπαδοπούλου, Άννα Τσαμκόσογλου, Ελένη Τσώνη, Luiz Veloso, Χρυσούλα Ξυνέλη. Επιμέλεια έκθεσης, Γιάννης Μπαβαρέζος, Άντα Σκαφτούρου


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video