ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

To Creta Maris ξανά στην κορυφή των προτιμήσεων των επισκεπτών


- TripAdvisor - Certificate of Excellence 2015: To Creta Maris ξανά στην κορυφή των προτιμήσεων των επισκεπτών του! 

Κάθε χρόνο, το TripAdvisor απονέμει βραβείο αριστείας σε επιχειρήσεις που λαμβάνουν, μέσω αυτού του ταξιδιωτικού ιστότοπου, σταθερά σπουδαίες κριτικές από ταξιδιώτες. 
Φέτος, για μία ακόμη φορά, και έπειτα από την παραλαβή του προηγούμενου βραβείου «Travelers’ Choice 2015», το Creta Maris βρίσκεται ανάμεσα στις τιμημένες επιχειρήσεις που έλαβαν το βραβείο «Certificate of Excellence 2015». 
Σύμφωνα με το TripAdvisor μόνο το 10% των επιχειρήσεων που αναφέρονται λαμβάνουν το βραβείο αριστείας. Για τη λήψη του, οι επιχειρήσεις οφείλουν να διατηρούν συνολική βαθμολογία τεσσάρων ή άνω μονάδων (με μέγιστη βαθμολογία τις 5 μονάδες) από τους ταξιδιώτες του TripAdvisor ενώ παράλληλα πρέπει να έχουν εισαχθεί στο TripAdvisor για τουλάχιστον 12 μήνες.
Πρόσθετα κριτήρια περιλαμβάνουν τον όγκο των κριτικών που υποβλήθηκαν εντός των τελευταίων 12 μηνών. 
Για το Creta Maris το σύνολο των κριτικών, που δέχεται από τους επισκέπτες του, δεν αποτελεί απλά μία ακόμη επιβεβαίωση για τις άριστες υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρει, αλλά είναι το κλειδί της συνεχής ανάπτυξης και της εγκαθίδρυσης αμφίδρομης επικοινωνίας του ξενοδοχείο με το κοινό του. 
Όλες οι κριτικές –αρνητικές και θετικές– «ακούγονται», απαντώνται και εν τέλει λαμβάνονται υπόψη από τη διοίκηση του Creta Maris με μοναδικό στόχο την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών του. «Είμαστε περήφανοι για τη ψήφο εμπιστοσύνης που λαμβάνουμε από τους επισκέπτες μας. Δεν επαναπαυόμαστε, συνεχίζουμε το ταξίδι μας, βελτιώνοντας τις υπηρεσίες μας και προσδοκώντας και του χρόνου να έχουμε τη χαρά να είμαστε άριστοι!», δηλώνει ο Ανδρέας Ν. Μεταξάς, Διευθύνων Σύμβουλος του Creta Maris Beach Resort.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video