ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Υψηλό μέρισμα από την Αutohellas Hertz


Σε € 0,80 ανά μετοχή καθορίστηκε με απόφαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων, το μέρισμα της χρήσης 2014 της Αutohellas Hertz. 
Πρόκειται για υψηλό μέρισμα και αντικατοπτρίζει τα θετικά αποτελέσματα της εταιρίας. 
Στο διανεμόμενο μέρισμα θα γίνει παρακράτηση φόρου με συντελεστή 10% βάσει του ν.4172/2013, έτσι το καθαρό πληρωτέο μέρισμα θα ανέλθει σε € 0,72 ανά μετοχή. 
Από τις 20 Μαϊου 2015 (ημερομηνία αποκοπής) οι μετοχές θα διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα είσπραξης μερίσματος.
Δικαιούχοι του μερίσματος είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Συστήματος Αύλων Τίτλων (Record Date), την Πέμπτη 21 Μαϊου 2015. 
Ημερομηνία έναρξης πληρωμής του μερίσματος στους δικαιούχους, ορίσθηκε η 26η Μαϊου 2015. 
Πληρώτρια Τράπεζα έχει ορισθεί η ALPHA BANK, η οποία θα καταβάλλει το μέρισμα με τους ακόλουθους τρόπους : 
1. Στους χειριστές των δικαιούχων Μετόχων (Θεματοφύλακες – Χρηματιστηριακές Εταιρίες), εφ΄όσον έχουν δηλώσει στην ΕΛ.ΚΑ.Τ. ότι έχουν το δικαίωμα είσπραξης για λογαριασμό των πελατών τους. 
2. Στους ίδιους τους μετόχους για το τμήμα του χαρτοφυλακίου τους που τηρείται υπό τον χειρισμό της ΕΛ.ΚΑ.Τ., ή όταν αυτοί δεν έχουν παράσχει ή έχουν ανακαλέσει τη σχετική εξουσιοδότηση σε χειριστή για την είσπραξη του ποσού. 
Η πληρωμή των Μετόχων θα πραγματοποιείται με την προσέλευσή τους στο Δίκτυο Καταστημάτων της Τραπέζης, με την επίδειξη του δελτίου ταυτότητας και την προσκόμιση της εκτύπωσης των στοιχείων Σ.Α.Τ. ή σε νόμιμα εξουσιοδοτημένα πρόσωπα με την προσκόμιση θεωρημένης, για το γνήσιο της υπογραφής του δικαιούχου Μετόχου, εξουσιοδοτήσεως. 
Η διαδικασία πληρωμής του μερίσματος μέσω του δικτύου της ALPHA BANK θα είναι σε ισχύ για πέντε (5) έτη από την ημερομηνία καταβολής (δηλαδή έως την 26η Μαϊου 2020). 
Σε καλή μεριά για τους μετόχους!!!


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video