ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Μελίνα Μερκούρη "επιστρέφει" στην Ύδρα


Στο πλαίσιο των Μιαουλείων 2015, η Αδελφότης των Υδραίων Αθηνών τιμά εφέτος τη φωτεινή προσωπικότητα της Μελίνας Μερκούρη , με αφορμή τη συμπλήρωση των 20 χρόνων από το θάνατό της. 
Η Αδελφότης των Υδραίων Αθηνών (http://www.aya.com.gr/), υπό την αιγίδα και τη χορηγία του Δήμου Ύδρας διοργανώνει σειρά δράσεων με τίτλο «Η Μελίνα Μερκούρη επιστρέφει στην Ύδρα», αφιερωμένες στη μνήμη της αγαπημένης Μελίνας και με κεντρική εκδήλωση την πολυσυζητημένη έκθεση «Οδός Μελίνας Μερκούρη», του Ιδρύματος Μελίνα Μερκούρη. Στις δράσεις θα περιλαμβάνονται προβολές ταινιών, συναυλίες και κυνήγι θησαυρού. 
Η Ύδρα, πέρα από τις φυσικές ομορφιές της και την ιστορία της, ήταν και παραμένει ένας σπουδαίος προορισμός Πολιτιστικού Τουρισμού. Το 1962 στο νησί γυρίστηκε η «Φαίδρα», η περίφημη ταινία του Ζύλ Ντασέν, στην οποία πρωταγωνιστούσε η Μελίνα στο πλευρό του Άντονι Πέρκινς. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η Ύδρα θα φιλοξενήσει και άλλες σημαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις (βλ. παρακάτω «Εκδηλώσεις στην Ύδρα»). 
Η έκθεση «Οδός Μελίνας Μερκούρη», μέσα από την οποία ο επισκέπτης παρακολουθεί τη διεθνή λαμπρή της πορεία, το όραμα, την αγωνιστικότητα, την καλλιτεχνική της φύση, την πολιτική της δράση, αλλά και τη γυναίκα Μελίνα, απαρτίζεται από φωτογραφικό και οπτικοακουστικό υλικό. 
Τόπος: δημοτική αίθουσα Μελίνα Μερκούρη - Ύδρα. Διάρκεια: 29 Μαΐου έως 23 Ιουνίου 2015 
Η έκθεση «Οδός Μελίνας Μερκούρη» φιλοξενήθηκε το 2014: 
 στο Μουσείο ΜΠΕΝΑΚΗ – Αθήνα (την επισκέφθηκαν περισσότερα από 10.000 άτομα) 
 στο Μοναστήρι ΚΑΡΟΛΟΥ – Χανιά / Κρήτη 
Άλλες δράσεις του προγράμματος «Η Μελίνα Μερκούρη επιστρέφει στην Ύδρα» 
 Προβολές ταινιών: «Φαίδρα» (19 & 25/6), «Στέλλα» (20 & 26/6) και «Ποτέ την Κυριακή» 21 & 28/6), θερινός κινηματογράφος «Γαρδένια» (σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Ύδρας) 
 Μουσικές εκδηλώσεις 
 Κυνήγι θησαυρού στα μονοπάτια και στα σοκάκια της Ύδρας (http://ift.tt/1Jjiwu8)


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video