ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Γερμανοί δημοσιογράφοι στην Άνδρο!!!


Γνωριμία με τις άγνωστες ομορφιές του νησιού της Άνδρου και το πλούσιο τουριστικό προϊόν της ευρύτερη περιοχής διοργάνωσε το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Γερμανίας, σε συνεργασία με τον Δήμο Άνδρου. 
Το ταξίδι εξοικείωσης πραγματοποιήθηκε τον Μάιο προσελκύοντας Γερμανούς δημοσιογράφους ειδικευμένους στο ταξιδιωτικό ρεπορτάζ, καθώς και έναν Τ.Ο., εξειδικευμένο στον πεζοπορικό τουρισμό. 
Το πρόγραμμα περιελάμβανε την επίσκεψη σε γραφικά σημεία της πρωτεύουσας του νησιού, γνωριμία με τον πολιτιστικό πλούτο της Άνδρου, περιηγήσεις σε περιοχές εξαιρετικού φυσικού κάλλους, καθώς και συμμετοχή στη μουσική συναυλία της αξιόλογης τραγουδίστριας, Μαρίας Μαρκεσίνη και των διεθνώς βραβευμένων Klazz Brothers.
Πρόκειται για μία προσπάθεια προβολής των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του νησιού και ανάδειξής του ως κατάλληλου εναλλακτικού τουριστικού προορισμού. 
Συμμετοχή του Γραφείου Ε.Ο.Τ. Γερμανίας στη Διεθνή Έκθεση συνεδριακού τουρισμού και ταξιδιών ειδικών κινήτρων - IMEX 2015 
Στο μεταξύ με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 13η έκθεση ΙΜΕΧ στη Φρανκφούρτη, που πραγματοποιήθηκε από τις 19 μέχρι τις 21 Μαΐου. Η επαγγελματική έκθεση ΙΜΕΧ έχει αποκλειστικό αντικείμενο τα συνέδρια, σεμινάρια και ταξίδια ειδικών κινήτρων (incentives) και από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των επιχειρηματιών του κλάδου και καθιερώθηκε πλέον ως η σπουδαιότερη έκθεση στο είδος της. 
Σύμφωνα με στοιχεία της έκθεσης οι 9.000 hosted buyers και επαγγελματίες επισκέπτες πραγματοποίησαν περισσότερες από 62.000 ατομικές συναντήσεις, παρακολούθησαν παρουσιάσεις και συμμετείχαν σε ομαδικά workshops. Το ελληνικό περίπτερο, καλύπτοντας μια συνολική επιφάνεια 250 τ.μ., φιλοξένησε 26 εκπροσώπους του συνεδριακού τουρισμού, συνεδριακά κέντρα, τα Γραφεία Συνεδρίων & Επισκεπτών Αθηνών και Θεσσαλονίκης, τη ΓΕ.Π.Ο.Ε.Τ., επιχειρηματίες και μεμονωμένα ξενοδοχεία. Hosted Buyers και μεμονωμένοι επαγγελματίες επισκέπτες από όλο τον κόσμο ενημερώθηκαν, είτε σε ομαδικές παρουσιάσεις, είτε σε ιδιαίτερες συζητήσεις, από τους εκπροσώπους του Ε.Ο.Τ. και των συνεκθετών για τα πλεονεκτήματα διοργάνωσης συνεδρίων και ταξιδιών κινήτρων στην Ελλάδα. 
Σημειώθηκε αυξημένο ενδιαφέρον των επαγγελματιών για την Ελλάδα, μεταδίδοντας ένα αισιόδοξο μήνυμα εδραίωσης του συνεδριακού τουρισμού στη χώρα μας.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video