ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΕΒΕΔ: Οι μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ στο Αιγαίο πέφτουν ανυπεράσπιστοι – Έγκλημα εκ των έσω


Οι μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ των νησιών πέφτουν ανυπεράσπιστοι. 
Ο εχθρός βρίσκεται εντός των τειχών της χώρας. 
Αυτό το ισχυρό μήνυμα έστειλαν στην κυβέρνηση οι εκπρόσωποι των παραγωγικών, επιστημονικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών φορέων που συμμετείχαν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έγινε το βράδυ της Πέμπτης στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, με την συμμετοχή και υποστήριξη της αυτοδιοίκησης πρώτου και δεύτερου βαθμού. 
Στο κάλεσμα των φορέων ανταποκρίθηκε πλήθος κόσμου που με την συμμετοχή του στην εκδήλωση διαμαρτυρίας έστειλε σαφές μήνυμα ότι θα αντιδράσει με κάθε τρόπο στην κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου, εξέλιξη που εφόσον δεν αποτραπεί θα οδηγήσει στην καταστροφή της τοπικής οικονομίας και τον μαρασμό των νησιών.
Στόχος της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας ήταν να στρέψει στο νησιωτικό χώρο την προσοχή της πολιτικής ηγεσίας της χώρας ζητώντας έστω και την ύστατη ώρα να επικρατήσει λογική και να αποτραπεί ένα ιστορικό λάθος εθνικής σημασίας. Οι εκπρόσωποι των φορέων στις τοποθετήσεις τους τόνισαν με έμφαση ότι οι μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ των νησιών του Αιγαίου πέφτουν ανυπεράσπιστοι, αφού από αλλοπρόσαλλες δηλώσεις κυβερνητικών παραγόντων το τελευταίο διάστημα έχει γίνει πασιφανές ότι ο εχθρός βρίσκεται εντός των τειχών της χώρας. Πασιφανές είναι επίσης ότι το εγχώριο πολιτικό προσωπικό δεν πιστεύει στην νησιωτικότητα, δεν την εκτίμησε και δεν την αποτίμησε ποτέ στις πραγματικές της διαστάσεις και γι’ αυτό είναι απρόθυμο να την υπερασπιστεί. 
Τα νησιά του Αιγαίου δεν απετέλεσαν ποτέ κόκκινη γραμμή για την κυβέρνηση, παρά τις κατά καιρούς παραπλανητικές δηλώσεις του οικονομικού επιτελείου. 
Αντιθέτως, θυσιάζουν τα νησιά, θέτοντας εκβιαστικά διλήμματα στους νησιώτες. Τονίστηκε επίσης ότι οι μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ δεν συνιστούν σε καμία περίπτωση προνόμιο των νησιών, αλλά μέτρο αποκατάστασης των ανισοτήτων στον νησιωτικό χώρο έναντι της ηπειρωτικής Ελλάδας, ενώ η αντίδραση στην εσκεμμένη στοχοποίηση την κατασυκοφάντηση και την λοιδορία των νησιών, πρακτική που σκοπίμως μετέρχονται κυβερνητικά στελέχη ασκώντας προσωπική ψηφοθηρική πολιτική στις εκλογικές τους περιφέρειες, αποτελεί ζήτημα αξιοπρέπειας για τους νησιώτες . 
Συνυπογράφουν οι: 
Ιωάννης Πάππου, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου 
Αντώνιος Καμπουράκης, Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου 
Παναγιώτης Καραγιάννης, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Δωδεκανήσου 
Νίκος Τσούλλος, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Δωδεκανήσου 
Παναγιώτης Τοκούζης, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων Δωδεκανήσου 
Νίκος Μπόνης, Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου 
Μιχαήλ Μιχαήλ, Πρόεδρος Οικονομικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου 
Ιάκωβος Γρύλλης, Πρόεδρος Τεχνικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video