ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Απάντηση Κόνσολα σε Καματερό


«Ο τουρισμός είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, δεν μπορεί να διακυβεύεται από όσους έχουν άγνοια και αυτοσχεδιάζουν», τονίζει σε δήλωσή του απαντώντας στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Καματερό, ο επικεφαλής του Τομέα Τουρισμού της Ν.Δ. και Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας.
Ο κ. Κόνσολας δήλωσε: «Ο κ. Καματερός έχει προφανή άγνοια για τα ζητήματα που αφορούν στον τουρισμό. Υποστηρίζει ότι θέλει να αλλάξει την τουριστική πολιτική σε όφελος των πολλών, προφανώς κατά τον ίδιο τρόπο που άλλαξε τη μεταναστευτική πολιτική στην Κω εις βάρος των πολλών, των κατοίκων του νησιού και του τουρισμού μας. 
Είναι σαφές ότι ο τουρισμός είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, δεν προσφέρεται για αυτοσχεδιασμούς και για την εφαρμογή μειοψηφικών ιδεοληψιών".
Kαι συνεχίζει ο βουλευτής της ΝΔ: "Ο κ. Καματερός οφείλει να ξέρει ότι με το σημερινό νομοθετικό πλαίσιο και τον ισχύοντα αναπτυξιακό νόμο για τον τουρισμό που εμείς φέραμε στη Βουλή και ψηφίσαμε, ενισχύονται και επιδοτούνται:
- Ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα όταν καταθέτουν επιχειρηματικά σχέδια με τη μορφή δικτύων συνεργασίας με άλλες μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
- Παλαιά ή μικρά ξενοδοχεία προκειμένου να αναβαθμιστούν σε μονάδες τριών αστέρων.
- Κέντρα αποκατάστασης και επενδύσεις που αφορούν στον τουρισμό υγείας, προνομιακό πεδίο για την Κω.
- Σύνθετα τουριστικά καταλύματα και οργανωμένοι υποδοχείς τουριστικών δραστηριοτήτων.
- Συνεδριακά κέντρα, Κέντρα Θαλασσοθεραπείας, Ιαματικές Πηγές, Προπονητικά Κέντρα Αθλητικού Τουρισμού κ.α.
Είναι σαφές ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να ενισχυθεί η μικρή και μεσαία επιχείρηση στον τουρισμό αλλά και να προωθηθούν μεγάλα επενδυτικά σχέδια.
Αυτά θέλει να καταργήσει ο κ. Καματερός για την Κω και τη Ρόδο";
Και καταλήγει: " Αγνοεί, επίσης, τι προσφέρει ο τουρισμός. Ας μάθει λοιπόν ότι για κάθε ένα ευρώ που αποφέρει η τουριστική δραστηριότητα προκαλείται πρόσθετη οικονομική δραστηριότητα 1,65 ευρώ, δηλαδή το ΑΕΠ αυξάνει κατά 2,65 ευρώ. Ας μάθει ότι ο τουρισμός μέχρι πέρυσι προσέφερε 182.655 μόνιμες θέσεις εργασίας και 450.188 εποχικές θέσεις. Τα στοιχεία αυτά θα του είναι χρήσιμα για συγκρίσεις από εδώ και πέρα, όταν η πολιτική της κυβέρνησής του θα οδηγήσει σε σίγουρη απώλεια θέσεων εργασίας και αύξηση της ανεργίας στον τουρισμό.
Ο κ. Καματερός οφείλει, επίσης, να κατανοήσει ότι η αγορά και η οικονομία λειτουργούν ελεύθερα και ανεξάρτητα από ιδεοληψίες και εμμονές. Έτσι δεν θα του πέσει τόσο βαριά η αναγκαστική συνθηκολόγηση του ΣΥΡΙΖΑ με την αγορά και την ελεύθερη οικονομία όσο του έπεσε η συνθηκολόγηση με τα μνημόνια».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video