ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Μ. Κόνσολας: Λανθασμένη και επικίνδυνη η θέση ΣΥΡΙΖΑ για...


...κορεσμό σε Ρόδο και Κω... 

- Με το θέμα είχαμε ασχοληθεί εδώ και εδώ

Την απίστευτη θέση βουλευτών της συγκυβέρνησης, ότι Ρόδος και Κως θα πρέπει να αποκλειστούν ως κορεσμένες περιοχές από επιδοτήσεις για τον εκσυγχρονισμό ή την ανέγερση ξενοδοχείων, επικρίνει με δήλωσή του ο υπεύθυνος του Τομέα Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Δωδεκανήσου, Μάνος Κόνσολας. 
Ο κ. Κόνσολας σε δήλωσή του υπογραμμίζει: «Βουλευτές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υποστηρίζουν ότι η Ρόδος και η Κως αποτελούν κορεσμένες τουριστικά περιοχές. Η θέση αυτή δεν είναι μόνο λανθασμένη είναι και επικίνδυνη. 
Η τουριστική ανάπτυξη και η άσκηση οικονομικής δραστηριότητας δεν μπορούν να περιοριστούν. Ανάπτυξη σημαίνει διαρκής εξέλιξη, νέες υπηρεσίες, νέες υποδομές.
Αν κυριαρχήσει η άποψη περί κορεσμένων περιοχών, για τη Ρόδο και την Κω τότε: 
- Δεν θα μπορέσουν να εκσυγχρονιστούν και να αναβαθμιστούν τουριστικά καταλύματα, ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια για να μπορέσουν να προσφέρουν καλύτερες και ποιοτικότερες υπηρεσίες στους τουρίστες. 
- Θα αποκλειστούν από τα χρηματοδοτικά προγράμματα και τον αναπτυξιακό νόμο χιλιάδες επιχειρήσεις στη Ρόδο και στην Κω. 
Ιδιαίτερα οι μικρές και μεσαίες οικογενειακές επιχειρήσεις που χρειάζονται ρευστότητα για να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες και τις υποδομές τους. 
- Θα πληγεί η ανταγωνιστικότητα του τουριστικού προϊόντος, που πρέπει να εξελίσσεται συνεχώς και να εμπλουτίζεται με νέα στοιχεία, υποδομές και υπηρεσίες. 
- Θα αποθαρρυνθούν όσοι εμφανίζονται πρόθυμοι να προχωρήσουν σε επενδύσεις, στον τομέα του τουρισμού, σε Κω και Ρόδο, δημιουργώντας, ταυτόχρονα, και νέες θέσεις εργασίας". 
Και καταλήγει στη δήλωσή του: "Η αγορά και η οικονομία έχουν τους δικούς τους νόμους. Λειτουργούν και αντιδρούν με το δικό τους τρόπο. Αυτό ακόμα και μετά το στραπάτσο της καταστροφικής διαπραγμάτευσης, δεν δείχνουν να το έχουν αντιληφθεί στην κυβέρνηση».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video