ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αισιοδοξία από την υπογραφή της Συμφωνίας και ...


... προβληματισμός για τις εκλογές της αβεβαιότητας 

Η απομάκρυνση της αβεβαιότητας και η αποκατάσταση της εμπιστοσύνης και της σταθερότητας αποτελούν τις απαρέγκλιτες προϋποθέσεις για να επανέλθουμε στην κανονικότητα και να αντιστρέψουμε το αρνητικό κλίμα στην οικονομία. 
Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, το οποίο "χαιρετίζει την υπογραφή της νέας Συμφωνίας με τους εταίρους που απομακρύνει τον κίνδυνο της άτακτης χρεωκοπίας, στηρίζει την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και την χρηματοδότηση αναπτυξιακών προσπαθειών και μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε για το μέλλον, εφόσον βεβαίως μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τις απαραίτητες, όπως οδυνηρά διαπιστώσαμε, μεταρρυθμίσεις που θα βγάλουν την ελληνική οικονομία από το τέλμα της απαξίωσης".
Και συνεχίζει: " Οφείλουμε όμως ταυτόχρονα, να εκφράσουμε τον προβληματισμό μας για την άκαιρη προκήρυξη των εκλογών που ενισχύουν την πολιτική αστάθεια και άρα την αβεβαιότητα ενώ παραπέμπουν για το μέλλον την λήψη απαραίτητων αποφάσεων απομακρύνοντας έτσι την διαδικασία έναρξης της σταθεροποίησης και συντηρώντας την ύφεση. 
Με την διαπίστωση, και από αυτήν την κυβέρνηση, ότι δεν υπάρχουν ρεαλιστικές εναλλακτικές λύσεις εκτός της Ευρωζώνης διαμορφώνεται ένα πολιτικό περιβάλλον συντριπτικής υποστήριξης των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων που επιβάλλει συναινετικές πολιτικές εφόσον επιθυμείται πραγματικά η ταχύτερη δυνατή ανάκαμψη της οικονομίας και η ανάκτηση της αξιοπιστίας της χώρας".
Και καταλήγει: " Το ΕλληνοΑμερικανικό Επιμελητήριο έχει διατυπώσει επανειλημμένα τη θέση για την ανάγκη διαμόρφωσης κλίματος συνεννόησης πέρα από ατομικά και συντεχνιακά συμφέροντα και καλεί όλους τους κοινωνικούς εταίρους να συμπράξουν στην υποστήριξη μιας νέας εθνικής προσπάθειας για να τεθούν οι βάσεις για τις πραγματικές εκείνες αλλαγές που απαιτούνται ώστε η χώρα να περιέλθει σε τροχιά βιώσιμης και σταθερής ανάπτυξης".


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video