ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πρωτιά του Lindos Princess στις προτιμήσεις των Γερμανών τουριστών !!!


- Atrium και Neptune σε πολύ υψηλές θέσεις 

Πρωτιές του Lindos Princess, του ομίλου Χατζηλαζάρου, στις προτιμήσεις των Γερμανών τουριστών για τον Αύγουστο, δίνει η έρευνα Hotelometer του fvw για τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία σε Ισπανία, Τουρκία και Ελλάδα!!! 
Σύμφωνα με την έρευνα αυτή, στη συνολική κατάταξη προηγείται το Lindos Princess και ακολουθούν τα Atrium Palace (Kάλαθος Ρόδος), Eliros Mare ( Γεωργιούπολη Χανιά ) και Pilot Beach Resort 
( Γεωργιούπολη Χανιά ). 
Το Ikaros Beach Luxury Resort & Spa στα Μάλια, βρέθηκε στην 7η θέση από την πρώτη που είχε στην προηγούμενη μέτρηση. 
Στις οικογένειες το Lindos Princess καταλαμβάνει επίσης την πρώτη θέση, και ακολουθούν το Pilot Beach και το Μitsis Rinela Beach (Κοκκίνη Χάνι Ηράκλειο). 
Στα ζευγάρια εξαιρετικά δημοφιλή είναι το Atrium Palace και ακολουθούν Eliros Mare και Neptune Resort (Μαστιχάρι Κως ).
Στην Ισπανία τα πιο δημοφιλή είναι:
Lopesan Costa Meloneras, Sotavento Beach Club (Costa Calma) και Iberostar Fuerteventura Palace.
Για οικογένειες τα πιο δημοφιλή είναι Protur Floriana Park (Cala Bona), Blau Punta Reina Resort και Viva Mallorca (Can Picafort).
Τα ζευγάρια επέλεξαν Lopesan Costa Meloneras,  SBH Costa Calma Palace και Iberostar Playa Gaviotas.
Στην Τουρκία τα πιο δημοφιλή είναι τα Royal Dragon Dream World Aqua , Royal Alhambra Palace, Aydinbey Kings Palace και Delphin Diva.
Στις οικογένειες τα πιο δημοφιλή είναι Dream World Aqua, Royal Dragon και Royal Alhambra. Στα ζευγάρια: Royal Dragon, Aydinbey Kings Palace και Delphin Diva.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video