ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αρχίστε τις καλοκαιρινές διακοπές με τη Lufthansa


Διακοπές σημαίνει ώρα για ταξίδι. 
Μόνο πέρυσι, περίπου 750.000 παιδιά και νέοι ταξίδεψαν με τη Lufthansa. Οι πιο δημοφιλείς προορισμοί για τους νεαρούς επιβάτες των διεθνών πτήσεων ήταν η Νέα Υόρκη και το Μαϊάμι. 
Σε ό,τι αφορά τις κοντινές και τις μεσαίων αποστάσεων διαδρομές, η Βαρκελώνη και το Λονδίνο ήταν μεταξύ των πιο δημοφιλών προορισμών. Αυτό το καλοκαίρι η Lufthansa αναμένει συνολικά 230.000 νεαρούς επιβάτες κατά τη διάρκεια του Ιουλίου και του Αυγούστου. 
Η Lufthansa δίνει ιδιαίτερη προσοχή στις επιθυμίες και τις ανάγκες των νεαρών επιβατών. Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει ειδικές υπηρεσίες για οικογένειες και παιδιά, από τη στιγμή της κράτησης έως τη στιγμή της προσγείωσης στον προορισμό τους. 
Στο LH.com/Family υπάρχουν χρήσιμοι κατάλογοι και πληροφορίες που αφορούν το ταξίδι με παιδιά και διασφαλίζουν ότι η προετοιμασία του ταξιδιού θα είναι η καλύτερη.
Στο σπίτι: online self-services κάνουν τις ταξιδιωτικές προετοιμασίες ευκολότερες 
Οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα να εκτυπώσουν στο σπίτι την κάρτα επιβίβασής τους 23 ώρες πριν την αναχώρηση μέσω του LH.com ή να την «κατεβάσουν» στo κινητό ή στο tablet. Με έγκυρη κάρτα επιβίβασης μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν εύκολα το αυτόματο check-in αποσκευών στο αεροδρόμιο, όπου έχουν τη δυνατότητα να τσεκάρουν τις αποσκευές με μερικές απλές κινήσεις.  
Στο αεροδρόμιο: χαλάρωση και διασκέδαση πριν την αναχώρηση 
Στα αεροδρόμια της Φρανκφούρτης και του Μονάχου υπάρχουν χώροι για check-in φιλικοί για τις οικογένειες, με μεγάλη πύλη εισόδου διακοσμημένη με τον Lu και τον Cosmo, τις μασκότ της Lufthansa. Οι ταξιδιώτες με παιδιά έως 12 χρονών μπορούν να πραγματοποιήσουν εκεί το check-in τους. Τα παιδιά παίρνουν κάρτα επιβίβασης και για το αγαπημένο τους παιχνίδι αγκαλιάς, ενώ οι γονείς λαμβάνουν τον «οικογενειακό οδηγό» με χρήσιμες συμβουλές πριν την επιβίβαση. Οι οικογένειες καθώς και τα παιδιά που ταξιδεύουν μόνα τους, μαζί με τους συνοδούς τους, θα βρουν διάφορους χώρους ειδικά διαμορφωμένους για παιχνίδι στη Φρανκφούρτη και το Μόναχο. Επίσης στις αίθουσες αναμονής προσφέρονται στα παιδιά καλοκαιρινά σετ που περιλαμβάνουν δώρα όπως καπέλα και παιχνίδια για την πτήση. Ένα ιδιαίτερο σημείο είναι ο μεγάλος χώρος για παιδιά στη Business Lounge στην Φρανκφούρτη στην Πύλη Β48, με τραπέζια ζωγραφικής, παιδικό κινηματογράφο, Nintendo, PlayStations και παιχνίδια. Χάρη στην υπηρεσία προ-επιβίβασης, οι γονείς μπορούν να επιβιβαστούν μαζί με τα παιδιά τους πριν τους υπόλοιπους επιβάτες. Βρεφικά και παιδικά καροτσάκια μπορούν να παραδοθούν λίγο πριν την είσοδο στο αεροσκάφος ενώ υπάρχουν διαθέσιμα για χρήση παιδικά καθίσματα. 
Η Lufthansa προσφέρει σε όλα τα αεροδρόμια ειδική υπηρεσία φροντίδας για παιδιά και νεαρούς επιβάτες ηλικίας από 5 ετών και άνω που ταξιδεύουν χωρίς συνοδό. Περίπου 80.000 παιδιά και νεαροί επιβάτες ταξιδεύουν μόνοι τους κάθε χρόνο με τη Lufthansa, εκ των οποίων οι 30.000 ταξιδεύουν κατά τους καλοκαιρινούς μήνες – αυτό σημαίνει ότι, μόνο κατά τις ημέρες των καλοκαιρινών διακοπών, πάνω από 800 παιδιά ανατίθενται στους συνοδούς της Lufthansa. Ο μέσος όρος ηλικίας είναι τα επτά χρόνια. Το προσωπικό εδάφους και καμπίνας φροντίζει επιμελώς τις ανάγκες των παιδιών, διασφαλίζοντας ότι παραδίδονται με ασφάλεια σε όσους πρόκειται να τα παραλάβουν από το αεροδρόμιο προορισμού.  
Εν πτήσει: ο χρόνος κυλά γρήγορα τόσο για τους μεγάλους όσο και για τους μικρούς επιβάτες 
Για να μην βαρεθούν κατά τη διάρκεια της πτήσης, η Lufthansa έχει σχεδιάσει ένα δικό της παιχνίδι για τους νεαρούς επιβάτες της. Περίπου 1,44 εκατ. παιχνίδια θα προσφερθούν στους μικρούς επιβάτες αυτό το καλοκαίρι. Τετράδια ζωγραφικής με συναρπαστικά μοτίβα, χρωματιστά μολύβια, παζλ και παιχνίδια με τους Lu και Cosmo καθώς και περιοδικά και βιβλία για ανάγνωση. Το ψυχαγωγικό πρόγραμμα εν πτήσει, με μουσική, audio βιβλία και παιχνίδια, καθώς και ταινίες και ντοκιμαντέρ σχεδιασμένα ειδικά για παιδιά, προσφέρουν πολλές δυνατότητες διασκέδασης. Πρόσφατα προστέθηκαν και τα μικρά βιβλία Pixi, εκδόσεων Carlsen, με χαρακτηριστικά επαυξημένης πραγματικότητας (augmented reality). Πρόκειται για τις περιπέτειες του Lu και του Cosmo στο αεροδρόμιο τα οποία, μέσω παιχνιδιών, διεγείρουν τις αισθήσεις των μικρών επιβατών με συναρπαστικές, διαδραστικές λειτουργίες. Χάρμα οφθαλμών – Έως και 24 ώρες πριν την αναχώρηση μπορεί κάποιος να παραγγείλει τα Παιδικά Μενού της Lufthansa μέσω τηλεφώνου ή στο LH.com. Πολύχρωμα παιδικά μενού από τη βραβευμένη σεφ Sybille Schönberger μαγεύουν τους μικρούς επιβάτες σε επιλεγμένες Ευρωπαϊκές πτήσεις και σε όλες τις διηπειρωτικές πτήσεις. Μόνο πέρσι, προσφέρθηκαν περίπου 24.000 τέτοια μενού. Υπάρχει φροντίδα και για τα μωρά κατά τη διάρκεια της πτήσης όπως άνετα μωρουδιακά καλάθια σε όλα τα αεροσκάφη διηπειρωτικών πτήσεων, παιχνίδια και αλλαξιέρες στις τουαλέτες κάθε αεροσκάφους. Επιπλέον, προσφέρεται φαγητό για μωρά, αφεψήματα και μπιμπερό για βρέφη.  
Η νέα εφαρμογή της Lufthansa για παιδιά ηλικίας επτά ετών και άνω 
Τα παιδιά αγαπούν όλη τη διαδικασία της πτήσης. Η πρώτη εφαρμογή της Lufthansa για παιδιά «Αναχώρηση! Το ταξίδι κινούμενων σχεδίων για τους μικρούς επιβάτες» είναι αντίστοιχα δημοφιλές. Σε αυτήν, τα παιδιά ηλικίας άνω των έξι ετών εξερευνούν με παιχνιδιάρικο τρόπο την εμπειρία της πτήσης πριν το ταξίδι. Από τον Αύγουστο η νέα εφαρμογή “Super JetFriends” θα διασκεδάζει τα παιδιά ηλικίας από επτά έως έντεκα ετών. Με αυτή την εφαρμογή, κάνουν μια περιήγηση στο αεροδρόμιο με τις μασκότ της Lufthansa Lu και Cosmo και εμβαθύνουν στον κόσμο των “Super JetFriends”. Οι χρήστες της εφαρμογής ολοκληρώνουν σημαντικές εργασίες μαζί με τον Lu και τον Cosmo: θα κατασκευάσουν το δικό τους υπερ-αεροσκάφος, θα βοηθήσουν τον κυβερνήτη να πιλοτάρει το αεροσκάφος, θα τροφοδοτήσουν με καύσιμα τα σταθμευμένα αεροσκάφη, θα δοκιμάσουν τις γνώσεις τους και πολλά άλλα. Επιπλέον πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή αυτή υπάρχουν διαθέσιμες στο JetFriends.com, το παιδικό και νεανικό κλαμπ της Lufthansa και του προγράμματος Miles & More.  
Ειδικό πρόγραμμα Frequent Traveller Miles & More Καλοκαίρι 2015 
Οι κάτοχοι κάρτων Frequent Traveller μπορούν για άλλη μια φορά φέτος να αγοράσουν πρόσβαση στις αίθουσες αναμονής για ολόκληρη την οικογένειά τους. 
Η προσφορά ισχύει για όλες τις Business Lounges της Lufthansa στη Γερμανία, τις ΗΠΑ και το αεροδρόμιο Charles de Gaulle του Παρισιού έως τις 6 Σεπτεμβρίου 2015. Τα απαιτούμενα κουπόνια μπορούν να αγοραστούν στα γκισέ της Lufthansa στο αεροδρόμιο αναχώρησης, ή στην υποδοχή της αίθουσας αναμονής στη Φρανκφούρτη, το Μόναχο και το Ντίσελντορφ, στην ειδική τιμή των 40 ευρώ ή 50 δολαρίων. 
Εκτός από τον Frequent Traveller, πρόσβαση στις αίθουσες αναμονής μπορούν να έχουν ο/η σύζυγος ή σύντροφος και τα παιδιά τους ηλικίας έως 19 ετών, εφόσον ταξιδεύουν μαζί με τον Frequent Traveller σε πτήση της Lufthansa.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video