ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Βραβεύσεις repeaters από το Φώτη Χατζηδιάκο


Στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης των επαναλαμβανόμενων επισκεπτών (Repeaters) της Ρόδου, της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου, ο Δήμαρχος Ρόδου κύριος Φώτης Χατζηδιάκος, την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015, στην αίθουσα εθιμοτυπίας στο Δημαρχείο της Ρόδου, απένειμε ειδικές τιμητικές διακρίσεις για την επί σειρά ετών προτίμησή τους στο νησί της Ρόδου ως τόπο διακοπών τους, στους εξής φίλους της Ρόδου: 
• Στον επίτιμο Αντιστράτηγο εν αποστρατεία κύριο Γεώργιο Σάσσαλο και στη σύζυγό του κυρία Σταματίνα Σασσάλου από την Αθήνα οι οποίοι διαμένουν στο ξενοδοχείο «Apollo Beach» και οι οποίοι επισκέπτονται ανελλιπώς κάθε χρόνο τη Ρόδο από το 1975.
Το ζεύγος Σασσάλου ήρθε για πρώτη φορά στη Ρόδο το 1956 στο πλαίσιο του γαμήλιου ταξιδιού του. Επισκέφθηκε ξανά το νησί το 1975 οπότε και διέμεινε στο ξενοδοχείο «Golden Beach». Τις επόμενες χρονιές επέλεξε τα ξενοδοχεία «Sun Flower» και «Mira Mare» για τη διαμονή του και κατέληξε στο ξενοδοχείο «Apollo Beach» το οποίο και επιλέγει σταθερά τα τελευταία είκοσι έξι χρόνια. Φέτος το ζεύγος Σασσάλου βρίσκεται στη Ρόδο για 42η φορά. Ο επίτιμος Αντιστράτηγος υπήρξε στενός φίλος του αείμνηστου Δημάρχου Ρόδου κύριου Δημήτρη Βενετοκλή με τον οποίο ήταν συνάδελφοι του ιδίου όπλου των διαβιβάσεων.
Εν συνεχεία το ζεύγος Σασσάλου δημιούργησε πολλές και δυνατές φιλίες και με άλλους γνωστούς Ρόδιους όπως ο κύριος Νίκος Σκουμιός, πρώην Διευθυντής της Α.Σ.Τ.Ε.Ρ. και ψάλτης. Το 1948 εισήχθη στην Τουριστική Σχολή Ευελπίδων απ΄ όπου και αποφοίτησε το 1950. Μετά από επιπλέον σπουδές στην Ανωτέρα Σχολή Πολέμου και μετά από εκπαίδευση στην Ιταλία και στην Αριζόνα των Η.Π.Α. τοποθετήθηκε στο Στρατηγείο του Ν.Α.Τ.Ο. στη Σμύρνη της Τουρκίας.
Με την επάνοδό του στην Ελλάδα υπηρέτησε σε διάφορους σχηματισμούς και το 1984 αποστρατεύθηκε και του απονεμήθηκε ο τίτλος του Επιτίμου Αντιστράτηγου. Ο κύριος Σάσσαλος, κατά την επίσκεψή του στο Δήμαρχο Ρόδου κύριο Φώτη Χατζηδιάκο, αφηγήθηκε με πολύ συγκίνηση και σεβασμό την ιστορία της Ρόδου όπως εκείνος τη γνωρίζει ή την έζησε.
Πιο συγκεκριμένα, είπε τα εξής: «Η Ρόδος είναι ένα νησί πανέμορφο που υπέστη πολλές ζημιές από τους κατακτητές της όπως για παράδειγμα από τον Σουλεϊμάν το Μεγαλοπρεπή, ο οποίος το 1522, μετά την κατάληψη της Ρόδου από την Οθωμανική Αυτοκρατορία, διέταξε να καούν όλες οι εκκλησίες του νησιού. Όταν η Ρόδος κατελήφθη από τους Ιταλούς το 1912 υπέστη πολλές καταστροφές και έγιναν προσπάθειες ώστε το νησί να γίνει ιταλικό προτεκτοράτο. Με απόφαση της Συνθήκης των Παρισίων το 1947 τα Δωδεκάνησα προσαρτήθηκαν στην Ελληνική Δημοκρατία στις 7 Μαρτίου 1948. Σήμερα η Ρόδος είναι το καλύτερο και ομορφότερο νησί της Ελλάδος με τους εξωραϊσμούς που έχει κάνει σε πολλές περιοχές του νησιού». • Στην κυρία Χαρούλα Κουράκλη και στον κύριο Αργύρη Σκόρδα από την Καστοριά οι οποίοι διαμένουν στο ξενοδοχείο «Plaza» και φέτος βρίσκονται στη Ρόδο για 35η φορά. Η κυρία Χαρούλα Κουράκλη είναι Τοπική Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Καστοριάς και μαζί με το σύζυγό της, καθηγητή Αργύρη Σκόρδα, έρχονται ανελλιπώς στη Ρόδο από το 1981. Το ζεύγος Σκόρδα επισκέφθηκε τη Ρόδο για πρώτη φορά το 1981. Ερωτεύθηκαν το νησί και τον ήλιο του και έκτοτε το επισκέπτονται ανελλιπώς κάθε χρόνο. Τα περισσότερα από αυτά, όπως και φέτος, επέλεγαν για τη διαμονή τους το ξενοδοχείο «Plaza». Στη Ρόδο πλέον έχουν δημιουργήσει πολλές και δυνατές φιλίες όπως με τον ξενοδόχο κύριο Ηλία Γεωργά, με τον επιχειρηματία κύριο Νίκο Πυράκη και με άλλους πολλούς Ρόδιους.
Η κυρία Κουράκλη είπε μεταξύ άλλων ότι «με το σύζυγό μου αγαπάμε τη Ρόδο και τη θεωρούμε ως δεύτερη πατρίδα μας γι΄ αυτό και την επισκεπτόμαστε κάθε χρόνο ανελλιπώς. Άλλωστε η Ρόδος αποτελεί σημαντικό σταθμό για τη ζωή μας, αφού μετά από πολλά χρόνια ατεκνίας εκπληρώθηκε το πιο μεγάλο όνειρο της ζωής μας, καθώς το καλοκαίρι του 1988 κατά τη διάρκεια των διακοπών μας στη Ρόδο κατορθώσαμε να συλλάβουμε τη μονάκριβη κόρη μας. Για το λόγο αυτό κάθε χρόνο, ανήμερα της εορτής του, επισκεπτόμαστε την εκκλησία του Αγίου Φανουρίου στην Παλιά Πόλη εκπληρώνοντας έτσι το τάμα μας».
Ο κύριος Σκόρδας, συνταξιούχος πλέον, με την ιδιότητα του καθηγητή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και του υπεύθυνου για τη διοργάνωση των σχολικών εκδρομών του σχολείου που υπηρετούσε, μεριμνούσε ώστε οι εκδρομές αυτές να πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στη Ρόδο.
Με το Δήμαρχο Ρόδου κύριο Φώτη Χατζηδιάκο η κυρία Κουράκλη συζήτησε διεξοδικά θέματα που αφορούν την οργάνωση και τη λειτουργία των Δήμων ενώ αναφέρθηκαν και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση ως θεσμός σήμερα. Τους φίλους της Ρόδου συνόδευσε στο Δημαρχείο η ξενοδόχος κυρία Μαριρένα Γεωργά.
• Στην κυρία Emilia και στον κύριο Franco Borghi από την Ιταλία οι οποίοι διαμένουν στο ξενοδοχείο «Bel Air» και οι οποίοι φέτος βρίσκονται στη Ρόδο για 26η φορά. Το ζεύγος Borghi επισκέφθηκε για πρώτη φορά τη Ρόδο το 1990 και έκτοτε την επισκέπτεται κάθε χρόνο. Αρχικά επέλεξε για τη διαμονή του το ξενοδοχείο «Dionysos», την επόμενη χρονιά το ξενοδοχείο «Rodos Bay» και από το 1992 διαμένει σταθερά στο ξενοδοχείο «Bel Air».
Ο κύριος και η κυρία Borghi κάθε φορά που βρίσκονται στο νησί μας επισκέπτονται απαραιτήτως το Φαληράκι, τη Λίνδο, τον Αρχάγγελο και το Πρασονήσι, ενώ δεν παραλείπουν να περάσουν και από την έκθεση της Κρεμαστής την οποία θεωρούν εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Όταν είναι στη Ρόδο γεύονται αποκλειστικά την ελληνική κουζίνα. Οι Ιταλοί φίλοι του νησιού μας δήλωσαν ότι αγαπούν και θαυμάζουν τα πάντα στη Ρόδο. Θεωρούν ότι είναι το ομορφότερο νησί στον κόσμο και δήλωσαν ότι θα ήθελαν μελλοντικά να έχουν την ευκαιρία να το επισκέπτονται περισσότερες φορές μέσα στο χρόνο. Για την κυρία και τον κύριο Borghi, κάθε τους επίσκεψη στο νησί είναι σαν να γίνεται για πρώτη φορά καθώς είναι τόσες πολλές οι εμπειρίες που έχει τη δυνατότητα να βιώσει κανείς στη Ρόδο ώστε δεν φτάνει μία μόνο ζωή για να τις ζήσει κανείς όλες.
Τους φίλους της Ρόδου συνόδευσαν στο Δημαρχείο ο ξενοδόχος κύριος Ανδρέας Παντελίδης και ο διευθυντής του ξενοδοχείου «Bel Air» κύριος Γιώργος Μωραΐτης.
Ο Δήμαρχος Ρόδου κύριος Φώτης Χατζηδιάκος είπε μεταξύ άλλων απευθυνόμενος στους τιμώμενους: «Είναι πολλοί οι επισκέπτες της Ρόδου οι οποίοι δημιουργούν φιλίες με Ροδίτες και αυτός είναι ένας λόγος που αγαπούν τόσο πολύ το νησί μας και το επισκέπτονται ξανά και ξανά. Η φιλοξενία και οι ποιοτικές παρεχόμενες υπηρεσίες των ξενοδοχειακών μας μονάδων αποτελούν επίσης έναν άλλο σημαντικό λόγο. Σε όλους εσάς αλλά και σε όσους Ροδίτες εργάζονται στον τομέα του τουρισμού και προσπαθούν τόσο σκληρά ώστε το τουριστικό μας προϊόν να σας αρέσει και να το επιλέγετε σταθερά κάθε χρόνο, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Εύχομαι να είστε καλά, να συνεχίσετε να αγαπάτε τον τόπο μας και να εκατοστίσετε τις επισκέψεις σας στο νησί μας».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video