ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

The other side of Greece


- Φίλιππος Πλιάτσικας & Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης, υπό τη διεύθυνση του Χάρη Ηλιάδη 

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης, παρουσιάζουν τη μουσική παράσταση ‘The Other Side of Greece’ με τη συμμετοχή των Γιάννη Μηλιώκα, Μανώλη Φάμελου και Στάθη Δρογώση, μια ξεχωριστή εμπειρία συνένωσης ενός αγαπημένου ροκ ήχου με την αξεπέραστη δύναμη μιας κλασικής ορχήστρας. 
Το ‘The Other Side of Greece’ ειναι μια μουσική παράσταση που φιλοξενεί και άλλες μορφές τέχνης προσπαθώντας να αναδείξει τον πλούτο του Ελληνικού πολιτισμου, αναμειγνύοντας καλλιτεχνικές μορφές και είδη, και συνδυάζοντας το βλέμμα προς το μέλλον με την πίστη και τον σεβασμό προς το παρελθόν και την παράδοση.
Μεγάλοι ποιητές του παρελθόντος συναντώνται με το παρόν και το μέλλον της Ελλάδας: νέες ενορχηστρώσεις αγαπημένων τραγουδιών δένουν αρμονικά με την απαγγελία στίχων σε κινηματογραφική προβολή. 
Στην άλλη πλευρά της Ελλάδας, η πολύχρονη πορεία του Φίλιππου Πλιάτσικα και οι μεγάλες επιτυχίες που αντέχουν στον χρόνο, συνεννόνονται με νέες ενορχηστρώσεις εκτελεσμένες από 36μελή Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης, υπό τη διεύθυνση του Χάρη Ηλιάδη. 
Νέος ήχος, φως και χρώμα, θα δέσουν αρμονικά με τους στίχους των μεγάλων μας ποιητών. 
Πρόκειται για μια μουσική παράσταση, η οποία παρουσιάζεται με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία από τον Οκτώβριο του 2013 σε μεγάλες πόλεις του εξωτερικού (Λονδίνο, Παρίσι, Βερολίνο, Αμστερνταμ, Βρυξέλλες, Ντίσελντορφ) δείχνοτας το άλλο πρόσωπο της Ελλάδας: αυτό της τέχνης και του πολιτισμού. 
«Αν ο στόχος της παράστασης αυτής στο εξωτερικό ήταν να γνωρίσουν οι ξένοι μία άλλη πλευρά της Ελλάδας, ο στόχος της παράστασης στην Ελλάδα είναι να ξαναθυμηθούμε εμείς αυτή την άλλη πλευρά», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Φίλιππος Πλιάτσικας. 
H θετική και δημιουργική πλευρά της Ελλάδας, εκφράζεται μέσα από το πιο ισχυρό εργαλείο που μπορεί να ενώσει λαούς και κουλτούρες, την τέχνη. 
Καλλιτεχνική Διευθύντρια: Όλγα Ταμπουρή-Μπάμπαλη


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video