ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σημαντικές βραβεύσεις για τον εμβληματικό Αστέρα!!!


- Tα ξενοδοχεία The Westin Athens και Arion Resort & Spa, που βρίσκονται Astir Palace βραβεύονται με την πρώτη θέση σε αντίστοιχες κατηγορίες στα World Travel Awards 2015 

Η εκδήλωση και απονομή πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο “Forte Village Resort” στην Σαρδηνία της Ιταλίας και τα ξενοδοχεία του συγκροτήματος του Astir Palace διακρίθηκαν σε διεθνές επίπεδο κατακτώντας την πρώτη θέση στις κατηγορίες: 
Κορυφαίο Συνεδριακό ξενοδοχείο στην Ελλάδας Greece's Leading Conference Hotel: The Westin Athens Astir Palace Beach Resort 
Κορυφαίο Οικογενειακό θέρετρο Greece's Leading Family Resort: The Westin Athens Astir Palace Beach Resort 
Κορυφαία Ξενοδοχειακή Σουίτα στην Ελλάδα Greece's Leading Hotel Suite: Presidential Suite @ Arion Resort & Spa, Astir Palace, Athens
Ο θεσμός που διεξάγεται σε κάθε ήπειρο από το 1993, αναγνωρίζει και επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές σε όλους τους τομείς του τουριστικού κλάδου παγκοσμίως. 
Ο θεσμός των World Travel Awards, έχει χαρακτηριστεί ως τα οscar του Παγκόσμιου Τουρισμού από την Wall Street Journal, και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον πολλών διεθνών δικτύων ενημέρωσης όπως International New York Times, TV5Monde, CNBC Arabiya, Newsweek, Outlook Traveller, Travel & Leisure, ASTA Network, Breaking Travel News, Travel Daily News International and Focus on Travel News και άλλα με συνολική τηλεοπτική απήχηση στα 90 εκατομμύρια τηλεθεατές και 1,7 εκατομμύρια αναγνώστες.. 
Αυτό το βραβείο έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά αναγνωρίσεων για τον προορισμό, όπως η πρόσφατες βράβευσεις στα Greek Hospitality Awards 2015, που έλαβε δύο χρυσές διακρίσεις (Gold awards) και μια αργυρή (Silver) σε κατηγορίες που έχουν ιδιαίτερη σημασία και βαρύτητα.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video