ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αντώνης Καμπουράκης, Μάνος Κόνσολας, Ανδρέας Ταπραντζής, Γιάννης Χατζηλαζάρου...



...και άλλοι πολλοί και εκλεκτοί στο "φρέσκο" ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ που κυκλοφόρησε 

Με πολλές συνεντεύξεις, πλήρη θεματογραφία, αφιέρωμα στα Δωδεκάνησα και προβλέψεις για το 2016, κυκλοφόρησε το τεύχος Αυγούστου του ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ.
Το τεύχος τιμούν με συνεντεύξεις τους κορυφαίοι επιχειρηματίες και στελέχη του Τουρισμού, μεταξύ των οποίων Αντώνης Καμπουράκης, Ανδρέας Ταπραντζής, Γιάννης Χατζηλαζάρου, Βάσος Μηναϊδης, Στάθης Κραιστενίτης, Κώστας Ζαρίκος, Πάνος Αλμυράντης, Γιάννης Μισθός, Γιώργος Μπαρμπούτης, ο βουλευτής Δωδεκανήσου Μάνος Κόνσολας, ο δήμαρχος Κω Γιώργος Κυρίτσης, κ.ά..
Ο Μιχάλης Βαμιεδάκης αναλύει  σε άρθρο του τις προπτικές αλλά και τους κινδύνους του ελληνικού Τουρισμού, ενώ μεταξύ των θεμάτων περιλαμβάνονται:

- Σε «τεντωμένο σχοινί» ο ελληνικός Τουρισμός: Για τον ελληνικό Τουρισμό, ο οποίος «ακροβατεί» σε «τεντωμένο σχοινί», μιλάει σε άρθρο του στο «ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ» ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού στην περιφέρεια Κρήτης και διευθύνων σύμβουλος των Vita Hotels και του τουριστικού γραφείου Deltanet Travel, κ. Μιχάλης Βαμιεδάκης.
- ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΑΠΡΑΝΤΖΗΣ: Επενδύουμε στους ανθρώπους, τους πελάτες μας και σε μακροχρόνιες συνεργασίες. Για την πορεία της Avis, την οποία χαρακτηρίζουν οι μακροχρόνιες συνεργασίες, οι σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της και οι επενδύσεις, τόσο σε υλικοτεχνική υποδομή, όσο, κυρίως, σε ανθρώπινο δυναμικό, μιλάει σε συνέντευξή του στο «ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ», ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, κ. Ανδρέας Ταπραντζής.
- «Πρωταθλητές» τα ξενοδοχεία της Ηπείρου στην ικανοποίηση πελατών: Στην πρώτη θέση βρίσκονται τα ξενοδοχεία της Ηπείρου στον Δείκτη Ικανοποίησης Πελατών, στο σύνολο των ελληνικών ξενοδοχείων, το πρώτο εξάμηνο του 2015, την ίδια στιγμή που η Ελλάδα υπερτερεί έναντι ανταγωνιστικών της χωρών, τόσο στον Γενικό Δείκτη Ικανοποίησης, όσο και στη σχέση ποιότητας τιμής.
- IKOS RESORTS: Nέα σημαντική ξενοδοχειακή παρουσία στην Ελλάδα: Στο όνομα Ikos Resorts «ακούει» το νέο ξενοδοχειακό brand στη χώρα μας, το οποίο προέκυψε από τη συνεργασία της OakTree Capital Management με τη Sani A.E..
- ΠΑΝΟΣ ΑΛΜΥΡΑΝΤΗΣ: Πορευόμαστε με γνώμονα τη διαρκή ανάπτυξη: Για την αναπτυξιακή πορεία του πολυτελούς Daios Cove Luxury Resort & Villas, στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης, μιλάει σε συνέντευξή του στο «ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ», ο κ. Πάνος Αλμυράντης, γενικός διευθυντής του συγκροτήματος και Ευρωπαίος manager για το 2015.
- «Ανηφορίζουν» οι ξενοδοχειακές τιμές το 2016 Άνοδο σε ποσοστό 2,5% στις τιμές των ξενοδοχείων, σε παγκόσμιο επίπεδο, το επόμενο έτος, «βλέπει» η Carlson Wagonlit Travel (CWT), σε σχετική έκθεσή της, σύμφωνα με τα συμπεράσματα της οποίας τα ξενοδοχεία των ΗΠΑ θα «οδηγήσουν» αυτή την ανάπτυξη.
- ΚΕΠΕ: Στην Ελλάδα παραμένει το εισερχόμενο τουριστικό εισόδημα: Σε ποσοστό 87%, το εισερχόμενο τουριστικό εισόδημα στην Ελλάδα παραμένει στη χώρα, αναδεικνύοντας με τον πιο εύγλωττο τρόπο την καταλυτική σημασία του τουρισμού στην εθνική Οικονομία.
- Αφιέρωμα Δωδεκάνησα

Δείτε όλο το τεύχος εδώ


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video