ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Περιβαλλοντική πρωτοπορία για το Port Carras


Η εταιρεία ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε. ανακοίνωσε ότι στις 3 Αυγούστου 2015 εγκρίθηκε η εγγραφή της σε ανώτατη τάξη του μητρώου επιχειρήσεων Παροχής Ενεργειακών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας. 
Η ανωτέρω εγγραφή πιστοποιεί με επίσημο τρόπο τη δυνατότητα που έχει η εταιρεία, ως γενικός εργολάβος κατασκευαστικών έργων, να παρέχει σε Δημόσιους φορείς και ιδιώτες, εξειδικευμένες υπηρεσίες και στους τομείς διαχείρισης / εξοικονόμησης ενέργειας και σωστής ενεργειακής απόδοσης των κατασκευών. 
Το Porto Carras Grand Resort που αποτελεί τον πυρήνα της δραστηριότητας της εταιρείας, βραβεύεται κάθε χρόνο με το διεθνές σήμα της Γαλάζιας Σημαίας για τις παραλίες του και για τη Μαρίνα για δεκαέξι συνεχή έτη, ενώ βραβεύεται κάθε χρόνο και με το οικολογικό σήμα ποιότητας Green Key Eco-Label για τα τρία ξενοδοχεία του, Porto Carras Meliton 5*, Porto Carras Sithonia 5* αλλά και την μυθική Villa Galini.
Σημαντική επίσης διάκριση αποτελεί η βράβευση του συγκροτήματος για την εξοικονόμηση και χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, τη διαχείριση νερού και τη διαχείριση ακτών στα Tourism & Environmental Awards. 
Οι συντονισμένες ενέργειες του Porto Carras Grand Resort, με ένα πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα περιβαλλοντικό πρόγραμμα, δίνουν το παράδειγμα για παρόμοιες περιβαλλοντικές ενέργειες και από άλλες ξενοδοχειακές μονάδες. 
Με παράδοση στη φιλοξενία, αλλά και με σεβασμό στη φύση, το Porto Carras Grand Resort διαθέτει: εργοστάσιο αφαλάτωσης θαλάσσιου και παραγωγής πόσιμου ύδατος, τριτοβάθμιο βιολογικό καθαρισμό, βιολογικές καλλιέργειες, ανάπτυξη χλωρίδας, προστασία πανίδας, συστηματική ανακύκλωση και ποιοτικό έλεγχο προϊόντων. 
Αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρεία ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε έχει εκπονήσει μελέτες και έχει υποβάλλει σχετικά αιτήματα εγκρίσεως αυτών, για κατασκευή φράγματος που θα συγκρατεί τις πλημμυρικές παροχές βρόχινου νερού στη λεκάνη απορροής του συγκροτήματος Porto Carras και μέσα στην ιδιοκτησία της, προκειμένου να αποθηκεύεται περίπου ένα εκατομμύριο κυβικά μέτρα νερού πίσω από το φράγμα, με ταυτόχρονη κατασκευή υδροηλεκτρικού εργοστασίου παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και διϋλιστήρια παραγωγής πόσιμου ύδατος για τα λειτουργούντα ξενοδοχεία, τις διάφορες εξωτερικές μονάδες αθλητικών δραστηριοτήτων κλπ, ως και των τουριστικών κατοικιών που προβλέπεται να γίνουν από το master plan.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video