ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δύο 5* ξενοδοχεία στην Κρήτη στο γκρουπ των CHC Hotels


Δύο ακόμα πολυτελή ξενοδοχεία το 5* CHC Elysium Boutique Hotel στη Χερσόνησο και το επίσης 5* CHC Cretan Pearl Resort and Spa στα Χανιά, προστέθηκαν στο πορτφόλιο των CHC Hotels! 
Με τις νέες αυτές συνεργασίας, το γκρουπ των CHC Hotels διαθέτει πλέον περισσότερες από 30 ξενοδοχειακές μονάδες στην ατζέντα του, ενισχύοντας σημαντικά τη θέση τους στην παγκόσμια τουριστική αγορά. 
Η Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A., προσφέρει ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών, που καλύπτει όλες τις ανάγκες των ξενοδοχείων με σκοπό τη διαχείριση και ενοικίαση μονάδων, καθώς επίσης και την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών Hotel Management, όπως είναι η διαχείριση και λειτουργία ξενοδοχειακής μονάδας, η διαχείριση εσόδων (revenue management), η ανάπτυξη και οι συμβουλευτικές υπηρεσίες, αλλά και το “CHC Hotels” Brand.

Με τα εξειδικευμένα της στελέχη, η CHC παρέχει στους ξενοδόχους ασφάλεια στη συνεργασία και δυνατότητα ανάπτυξης σε νέες, κερδοφόρες τουριστικές αγορές, απαλλάσσοντάς τους από πολλά ζητήματα που δύσκολα μπορούν να καλυφθούν από μεμονωμένες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.
Τέτοια είναι η αύξηση της κερδοφορίας, η ελαχιστοποίηση του κόστους και η μεγιστοποίηση της προσφερόμενης ποιότητας, η ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας και της εμπορικής αξίας των ξενοδοχειακών μονάδων.Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video