ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Μιλώντας με νούμερα: Πώς Airbnb έχει κατακτήσει το Παρίσι


Αν θέλετε να μάθετε σε πόσο μεγάλο βαθμό η Airbnb έχει επικρατήσει στο Παρίσι, οι παρακάτω αριθμοί το εξηγούν και είναι εντυπωσιακοί. 
527.821 : Αυτός είναι ο αριθμός των επισκεπτών στο Παρίσι που χρησιμοποίησαν την Airbnb το καλοκαίρι του 2014. 
Αντίστοιχα, έπραξαν μόλις 144 επισκέπτες το καλοκαίρι του 2009, και είναι ο λόγος που το Παρίσι έχει γίνει ο νούμερο ένα προορισμός για τους χρήστες της Airbnb, ξεπερνώντας το Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και το Ρίο ντε Τζανέιρο . 
5 εκατομμύρια : Ο αριθμός των τουριστών που έχουν χρησιμοποιήσει την ιστοσελίδα Airbnb από το 2008 για να βρουν κατάλυμα στο Παρίσι. Από αυτούς, 2,5 εκατομμύρια επισκέπτες έχουν χρησιμοποιήσει την ιστοσελίδα το 2015 και μόνο, γεγονός που δίνει μια ιδέα για την απότομη αύξηση στη δημοτικότητα για την ιστοσελίδα τους τελευταίους μήνες. 
50.000: Αυτός είναι ο αριθμός των διαμερισμάτων προς ενοικίαση στην Airbnb στο Παρίσι το 2015, σε σύγκριση με μόλις 4.000 πριν στο 2012.
3η και 4η : Αυτές είναι οι διοικητικές περιφέρειες του Παρισιού που έχουν την υψηλότερη παρουσία επισκεπτών της Airbnb σε σύγκριση με τον τοπικό πληθυσμό, σε τέτοιο βαθμό, που το καλοκαίρι του 2014 περισσότεροι επισκέπτες έμειναν στις περιοχές αυτές μέσω Airbnb (66.000), από τον αριθμό των ανθρώπων που πραγματικά έζησαν εκεί (64.000) 
18η : Παρά την πυκνότητα των επισκεπτών στο Marais, η δημοφιλέστερη περιοχή της Μονμάρτης, είναι το σπίτι της βασιλικής Sacre Coeur, για τους πελάτες της Airbnb στο Παρίσι. Αναλογούν 3,5 ντόπιοι σε κάθε επισκέπτη Airbnb, ενώ η περιοχή εξακολουθεί να διατηρεί ένα παριζιάνικο ύφος, παρά την τουριστική υπεροχή των περιφερειών 
3 και 4. 7η : Παρά τη φήμη του μεταξύ των νέων του Παρισίου πως είναι παλιά και μάλλον ήσυχη περιοχή , το 7ο διαμέρισμα, είναι η πιο δημοφιλής περιοχή για τους αμερικανούς επισκέπτες της Airbnb, σύμφωνα με την Wall Street Journal. Ίσως η έλξη για το Μουσείο Ορσέ και τη θέα στον Πύργο του Άιφελ μια αδιαμφισβήτητη συμφωνία για τους Αμερικανούς ταξιδιώτες. 
2.374 € : Το κόστος σε ευρώ ανά διανυκτέρευση για ένα από τα πιο ακριβά παριζιάνικα διαμερίσματα στην Airbnb - τριών υπνοδωματίων, ρετιρέ απέναντι από το ξενοδοχείο Bristol, αποκαλύπτοντας ότι η Airbnb προσφέρει κάτι πολύ περισσότερο από ό, τι ψάχνετε για μια φθηνότερη εναλλακτική λύση στα ξενοδοχεία της πόλης . 
2.000 € Το ποσό που επιβλήθηκε ως πρόστιμο σε Γάλλο, που εκμίσθωσε παράνομα το διαμέρισμά του. Οι πρωινές ξαφνικές επιθεωρήσεις έχουν γίνει όλο και πιο συνηθισμένες στη συνοικία Marais, λόγω του μεγάλου αριθμού των ενοικίων μέσω Airbnb. 
Ο πρώτος ιδιοκτήτης στον οποίο έχει επιβληθεί αυτό το πρόστιμο μπορεί να θεωρηθεί και τυχερός, καθώς το μέγιστο δυνατό πρόστιμο ανέρχεται σε € 25.000. 
30.000: Αυτός είναι ο αριθμός των επιπλωμένων κατοικιών στο Παρίσι, που το Δημαρχείο πιστεύει ότι ενοικιάζονται παράνομα μέσω Airbnb. 
Σε γειτονιές όπως το Marais, οι αρχές πιστεύουν ότι το 1 στα 4 επιπλωμένα διαμερίσματα ενοικιάζονται παράνομα. 
Αυτό έχει οδηγήσει μερικούς τοπικούς καταστηματάρχες για να παραπονεθούν ότι «η Marais έχει γίνει όπως η Disney". 
5.000 : Αυτή είναι η μείωση του αριθμού των μόνιμων κατοίκων στο 4ο διαμέρισμα του Παρισιού από το 1990, σύμφωνα με την επικεφαλής της στέγασης του Δημαρχείου Ian Brossat. 
Αν και προφανώς δε μπορεί για όλα να κατηγορείται η Airbnb, αλλα είναι ένα μέρος ενός πραγματικού προβλήματος των ιδιοκτητών στο Παρίσι,που συνειδητοποιούν ότι μπορούν να εξοικονομήσουν περισσότερα χρήματα από την εκμίσθωση των κατοικιών τους προς τους τουρίστες από φοιτητές έως επαγγελματίες που θέλουν να ζήσουν στην περιοχή .


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video