ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Επτανήσιοι πιστεύουν και στηρίζουν το τουριστικό τους προϊόν

- Σε ποσοστό 100% δηλώνουν ότι ο τουρισμός έχει σημαίνοντα ρόλο στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής 

- Διχασμένοι στην ερώτηση για το εάν συμφωνούν ή όχι με την παραχώρηση των αεροδρομίων σε ιδιώτες 

«Χαμόγελα» αισιοδοξίας γεννώνται από τα ευρήματα έρευνας που διενήργησε η εταιρία GPO για τον τουρισμό στα Επτάνησα, σύμφωνα με τα οποία θετικά είναι τα μηνύματα για το μέλλον της «βαριάς βιομηχανίας» στην περιοχή, με το σύνολο των Επτανήσιων να δηλώνουν ότι πιστεύουν ακράδαντα στις τουριστικές δυνατότητες της περιοχής τους...


Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας, ο τουρισμός έχει σημαίνοντα ρόλο στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής, με τη συντριπτική πλειοψηφία των συμμετεχόντων (89,3%) να δηλώνει ότι είναι πολύ σημαντικός και το 10,4% ότι είναι αρκετά. 
Επίσης, το 32,6% δηλώνει ότι η τουριστική κίνηση θα εξελιχθεί πολύ καλά τη νέα χρονιά και το 49% καλά, ενώ αντίθετη άποψη έχει μόλις το 9%. 
Για τη χρονιά που πέρασε το 31,8% θεωρεί ότι η τουριστική κίνηση εξελίχθηκε πολύ καλά και το 60,9 καλά, ενώ μόλις το 6,2% εκτιμά ότι η τουριστική κίνηση είχε αρνητική πορεία. 
Οι απόψεις των κατοίκων διαφοροποιούνται αναφορικά με το ζήτημα των παρεχόμενων υπηρεσιών στα αεροδρόμια, με τους Ζακυνθινούς να δηλώνουν ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες που παρέχει ο αερολιμένας του νησιού «Διονύσιος Σολωμός», όπως και οι Κεφαλλονίτες με τις υπηρεσίες στον αερολιμένα «Άννα Πολάτου», σε αντίθεση με τους Κερκυραίους που δεν έχουν την ίδια άποψη για το αεροδρόμιο της Κέρκυρας «Ιωάννης Καποδίστριας», όπως και οι Λευκαδίτες, οι οποίοι δεν δείχνουν να καλύπτονται από τις υπηρεσίες που τους παρέχει το αεροδρόμιο του Ακτίου που τους εξυπηρετεί. 

Εξίσου διαφορετικές είναι οι απόψεις των κατοίκων για το «καυτό» θέμα της παραχώρησης των αεροδρομίων σε ιδιώτες. Μισοί-μισοί τάσσονται οι ερωτώμενοι στην ερώτηση εάν συμφωνούν ή όχι με την παραχώρηση των αεροδρομίων, με εκείνους που συμφωνούν να ανέρχονται στο 51% (31,6% συμφωνεί και 19,4% μάλλον συμφωνεί), ενώ στην αντίθετη πλευρά βρίσκεται το 45,1% (33,1% διαφωνεί και 12,0%, μάλλον διαφωνεί). 
Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 1.000 ατόμων, το διάστημα 11 - 14 Δεκεμβρίου 2015, μέσω
τηλεφωνικών συνεντεύξεων με χρήση συστήματος CATI και γραπτού δομημένου ερωτηματολογίου.

Περισσότερα εδώ http://ift.tt/1JuoLJ2


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video