ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σε Πολωνία και Αθήνα η Χαλκιδική


- Η Χαλκιδική μετά από πολλά χρόνια στην Πολωνία 

 
Ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής συμμετείχε στην 1η Αποκλειστική Έκθεση για την Ελλάδα και την Κύπρο GRECKA PANORAMA - CYPR στην Βαρσοβία της Πολωνίας στην TORWAR ARENA, Warsaw από τις 11 έως τις 13 Δεκεμβρίου 2015. 
Η αποστολή της Χαλκιδικής συμμετείχε μέσα στο περίπτερο του Τουριστικού Οργανισμού, ενώ έντονη ήταν και η παρουσία των επιχειρήσεων και των ξενοδόχων. 
Ο Τουριστικός Οργανισμός εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο του κ Γρηγόρη Τάσιο και τον εκπρόσωπο του Δήμου Αριστοτέλη κ. Λευτέρη Βαλσαμή. Στην έκθεση που είχε αποκλειστικά την προβολή της χώρας μας, συμμετείχαν μεγάλοι Tour Operators (Neckermann, TUI, ITAKA, GRECOS, CORAL, EASY TRAVEL, FLY.PL, BEST REISEN, MOUZENIDIS TRAVEL, RAINBOW TOURS και NET HOLIDAY) και οι δύο αεροπορικές μας εταιρίες AEGEAN και ELINAIR.
Η έκθεση στην πολωνική πρωτεύουσα οργανώθηκε από τη North Events και σε συνεργασία με την Travel Media Applications συνδυάστηκε με το φόρουμ «digi.travel Market Focus» και το workshop «Grecka Panorama B2B» που περιελάμβανε επαγγελματικές συναντήσεις μεταξύ ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων και προορισμών και επαγγελματιών της πολωνικής τουριστικής αγοράς, καθώς και παράλληλες εκδηλώσεις γαστρονομίας. 
Η Πολωνική αγορά φέρνει στην Ελλάδα 700.000 περίπου αφίξεις αεροπορικές και οδικές. 
Στη Χαλκιδική όπου δραστηριοποιούνται οι μεγαλύτεροι Tour Operators, οι αφίξεις το 2015 ήταν 12.000 αεροπορικές και περίπου 6.000 οδικές. 
Στόχος η εθνικότητα αυτή να αποτελέσει τα επόμενα χρόνια μία ακόμη επιλογή για τον προορισμό μιας και η πτήση έως το αεροδρόμιο Μακεδονία είναι διάρκειας 2 ώρες και οδικώς η απόσταση είναι 2.000 km. 
Στην έκθεση συμμετείχε και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με δικό της περίπτερο, φιλοξενώντας τους φορείς και τους επαγγελματίες της Κεντρικής Μακεδονίας. 
Η Χαλκιδική στην 2η Greek Tourism Expo της Αθήνας 
Στις 4-6 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η 2η διεθνής έκθεση τουρισμού Greek Tourism Expo στην Αθήνα όπου συμμετείχε ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής μέσα στο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. 
Η έκθεση έδωσε έμφαση τόσο στην προβολή των προορισμών στο κοινό της Αθήνας όσο και σε προσωπικές συναντήσεις με Tour Operators και Travel Agents σχεδόν από όλες τις χώρες της Ευρώπης, από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Αυστραλία, τις Η.Π.Α. και την Κορέα. Στις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν, διαπιστώθηκε πως όλοι γνώριζαν την Χαλκιδική και πολλοί από αυτούς δουλεύουν για αυτήν. 
Η Χαλκιδική είναι πλέον γνωστός προορισμός σε όλη την Ευρώπη και έχει μπει σε πάρα πολλούς καταλόγους των Tour Operators. 
Με την έκθεση της Αθήνας, της Βαρσοβίας και την έκθεση Izmir Travel Fair που πραγματοποιήθηκε στην Τουρκία, ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής κλείνει το πρόγραμμα δράσεων προώθησης του προορισμού για το 2015. 
Θα ακολουθήσει από τις αρχές του νέου έτους και για τρεις μήνες, η προβολή της Χαλκιδικής μας μέσω των τουριστικών εκθέσεων σε ολόκληρη την Ευρώπη.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video