ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

"Εθνική υπόθεση η επιμήκυνση της Τουριστικής Περιόδου"


- Το μεγάλο στοίχημα για την Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το 2016 

Tην αναπληρώτρια υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά υποδέχθηκε η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Νοτίου Αιγαίου Μαριέτα Παπαβασιλείου στην 2η «Greek Tourism Expo», που πραγματοποιήθηκε από τις 4 έως και τις 6 Δεκεμβρίου 2016 στον εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η αναπληρώτρια υπουργός ανακήρυξε την έναρξη την τουριστικής έκθεσης από το Περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. 
Στον χαιρετισμό της η κ. Κουντουρά αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προτεραιότητα που δίνει το Υπουργείο στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και στη συνεργασία που πρέπει να υπάρξει με τις Περιφέρειες για την επίτευξη αυτού του στόχου.
 «Η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου αποτελεί βασικό στόχο για τη Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που εργάζεται μεθοδικά προς αυτή την κατεύθυνση», τόνισε η κ. Παπαβασιλείου και πρόσθεσε: «Στο πλαίσιο των προσπαθειών αυτών καταφέραμε να εισάγουμε ένα καινοτόμο τουριστικό προϊόν στην τοπική μας αγορά που συνδυάζει διακοπές σε Τουρκία και Ελλάδα και συνεχίζουμε τις επαφές για το άνοιγμα των νέων αγορών. Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε την εθνική προσπάθεια για την επέκταση της τουριστικής περιόδου με την εμπειρία και τις γνώσεις μας». 
Σημειώνεται ότι στις 2 Δεκεμβρίου, η κ. Παπαβασιλείου συμμετείχε μαζί με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο στην ευρεία σύσκεψη στο Υπουργείο Τουρισμού στις 2 Δεκεμβρίου, όπου η συζήτηση επικεντρώθηκε στην ενίσχυση των προσπαθειών τόνωσης του εισερχόμενου τουριστικού ρεύματος από τη Ρωσία, καθώς μάλιστα το 2016 έχει ανακηρυχθεί ως «Έτος Ελλάδας» στη Ρωσία και «Έτος Ρωσίας» στην Ελλάδα. 
Στην 2η “Greek Tourism Expo” προβλήθηκαν 25 νησιά της Περιφέρειας, ενώ συμμετείχαν 100 hosted buyers από Ευρώπη, Βαλκάνια, Ασία και Μέση Ανατολή των οποίων το επαγγελματικό ενδιαφέρον κάλυπτε όλους τους κλάδους του ελληνικού τουρισμού. Εκεί οι φορείς και οι εκπρόσωποι των νησιών είχαν επαφές με τους υποψήφιους αγοραστές για τη σύναψη επαγγελματικών συνεργασιών και συμφωνιών.  
1.300 Buyers στην ILTM στις Κάννες  
Την ευκαιρία να έλθουν σε επαφή με 1.300 buyers είχαν όλα τα ξενοδοχεία εκθέτες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγίου στην έκθεση International Luxury Travel Market που πραγματοποιήθηκε στις Κάννες (30 Νοεμβρίου έως τις 3 Δεκεμβρίου 2015). Με την παρουσίαση των πολυτελών ξενοδοχειακών συγκροτημάτων στην εν λόγω έκθεση αναδείχθηκε το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρεται στα νησιά των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου για την ικανοποίηση των απαιτητικών αναγκών και προσδοκιών των επισκεπτών. 
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ILTM χαρακτηρίζεται για τον αποκλειστικά B2B ("business to business") χαρακτήρα της με προεπιλεγμένες από τους ίδιους τους εκθέτες και συμμετέχοντες συναντήσεις με luxury buyers, απ' όλο τον κόσμο.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video