ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στοχευμένες ενέργειες προβολής της Αρχαίας Ολυμπίας σε ξένα ΜΜΕ

Η ανάδειξη του συνόλου του τουριστικού προϊόντος της Αρχαίας Ολυμπίας σε αγορές ενδιαφέροντος του εξωτερικού αποτέλεσε το περιεχόμενο εκτενών δημοσιευμάτων σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα έπειτα από δημοσιογραφικά ταξίδια που οργανώθηκαν από τον Δήμο σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων και την MTC GROUP. 


Συγκεκριμένα, το δημοφιλές γερμανικό ηλεκτρονικό περιοδικό www.m-lifestyle.de έκανε εννεασέλιδο αφιέρωμα στον ιστορικό προορισμό έπειτα από δημοσιογραφικό ταξίδι σε συνεργασία και με το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Γερμανίας, ενώ αντίστοιχο πολυσέλιδο κείμενο-παρουσίαση της περιοχής, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, αναρτήθηκε σε έγκριτο ταξιδιωτικό website (http://ift.tt/1S1RKZA), με επιπλέον αναφορές στη γαστρονομία σε δεύτερο αφιέρωμα. 
Εκτενές ήταν και το αφιέρωμα για τον προορισμό στο κορυφαίο ταξιδιωτικό website (griekenland.net) από την Ολλανδία για την Ελλάδα, καθώς και πλούσιο φωτογραφικό άλμπουμ για τον προορισμό. 
Τέλος, ύμνος για την Αρχαία Ολυμπία ήταν και το δημοσίευμα σε ένα από τα μεγαλύτερα ενημερωτικά website, στην αμερικάνικη Huffington Post, που αριθμεί εκατομμύρια αναγνώστες όχι μόνο στην Αμερική αλλά σε όλο τον κόσμο.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video