ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Προσφορά αγάπης από τη Grecotel


Ο Όμιλος Ν.Δασκαλαντωνάκη-Grecotel, εν όψει των εορτών και στα πλαίσια του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, προσέφερε το μεσημεριανό φαγητό σε 5 Γηροκομεία-Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων καθώς και τρόφιμα μακράς διαρκείας και κλινοσκεπάσματα στο κοινωφελές μη Κερδοσκοπικό Σωματείο “Άσυλο Ανιάτων”. 
Συγκεκριμένα, το ξενοδοχείο Grecotel Pallas Athena ετοίμασε ειδικά για την περίσταση το γεύμα για τους ηλικιωμένους της Κοινωνικής Μέριμνας Μοσχάτου, του Μερόπειου Ιδρύματος, του Σπιτιού της Έλις, της Στέγης Γερόντων του Ιερού Ναού Προφήτη Ηλία Παγκρατίου, του Γηροκομείου του Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνος Παγκρατίου. 
Προσωπικό της Grecotel Hotel & Resorts αντάλλαξε ευχές με τους ηλικιωμένους εν όψει των εορτών και η επίσκεψη τους ήταν μια ευχάριστη έκπληξη χαράς, που έτυχε συγκινητικής αποδοχής από τους φιλοξενουμένους των μονάδων.
Παράλληλα, ο Όμιλος προσέφερε τρόφιμα μακράς διαρκείας & λάδι καθώς επίσης και κλινοσκεπάσματα στο Άσυλο Ανιάτων, υποστηρίζοντας το τεράστιο έργο που επιτελεί, περιθάλψεως και υποστήριξης χρονίως πασχόντων. 
Ο κ.Ιωάννης Τσίχλης, Διευθυντής Μάρκετινγκ των Grecotel Hotels & Resorts, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι “η χαρά και η ανακούφιση των ευπαθών ομάδων που υποστηρίζουμε αποτελεί για όλους εμάς τους εργαζομένους του Ομίλου Ν.Δασκαλαντωνάκη-Grecotel το καλύτερο δώρο. Συνδράμοντας και εμείς με τα προγράμματα κοινωνικής μέριμνας βοηθάμε στη διατήρηση της κοινωνικής αλυσίδας στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε”.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video