ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Διπλή διάκριση για το Κτήμα Πόρτο Καρράς στα βραβεία Greek Exports Awards 2015Σπουδαία διάκριση για το Κτήμα Πόρτο Καρράς αποτελεί η διπλή του βράβευσή του στα Greek Exports Awards 2015, λαμβάνοντας Gold βραβείο στη κατηγορία Top Branded Export Service για τις εξαιρετικές υπηρεσίες οινοτουρισμού που προσφέρει και Silver βραβείο στη κατηγορία Top Export Company Brand. Τα Greek Exports Awards 2015 διοργανώθηκαν για άλλη μια χρονιά από την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών σε συνεργασία με την Ethos Events και το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ. 
H τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε στο Divani Caravel σε μια λαμπερή βραδιά με στόχο την ανάδειξη και επιβράβευση του ελληνικού επιχειρείν που συνδράμει στην αύξηση της παραγωγικότητας, της ανταγωνιστικότητας και της απασχόλησης στη χώρα μας, προσφέροντας παράλληλα αξιόλογα παραδείγματα προς μίμηση για τις υπόλοιπες ελληνικές επιχειρήσεις.

Τα βραβεία παρέλαβε η Αντιπρόεδρος και Γενική Διευθύντρια του Κτήματος Πόρτο Καρράς κα Υλιάνα Στέγγου σημειώνοντας κατά τον ευχαριστήριο λόγο της για το Gold βραβείο στη κατηγορία Top Branded Export Service:
«Η υπηρεσία για την οποία βραβευόμαστε είναι ο οινοτουρισμός - Για όλους εμάς στο Κτήμα Πόρτο Καρράς το οποίο συνδέεται με το ιστορικό Porto Carras Grand Resort, η προώθηση και η ανάδειξη του οινοτουρισμού στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα αποτελούν βασικούς πυλώνες της στρατηγικής που έχουμε αναπτύξει ως Όμιλος. 
Πιστεύουμε πως ο οινοτουρισμός θα μπορούσε να αποτελέσει μία από τις πιο δυναμικές, εναλλακτικές μορφές τουρισμού, συνδέοντας τον πρωτογενή τομέα, ενισχύοντας τη θέση του ελληνικού κρασιού στη διεθνή αγορά και εμπλουτίζοντας το brand της χώρας στο εξωτερικό γενικότερα. 
Ο οινοτουρισμός για εμάς δεν περιορίζεται μόνο στις γευσιγνωσίες, αντιθέτως φροντίζουμε ο κάθε επισκέπτης του Κτήματος Πόρτο Καρράς να έχει μια ολοκληρωμένη οινοτουριστική εμπειρία, επιδιώκοντας ταυτόχρονα την ανάδειξη του φυσικού περιβάλλοντος και της ιστορίας του τόπου που φιλοξενεί τους βιολογικούς μας αμπελώνες, της Σιθωνίας Χαλκιδική». Επιπλέον κατά την παραλαβή του βραβείου στην κατηγορία Top Export Company Brand η κ. Υλιάνα Στέγγου ανέφερε πως «ο εξαγωγικός προσανατολισμός του Κτήματος Πόρτο Καρράς μετρά πάνω από 45 χρόνια και σήμερα εξάγει τα προϊόντα του σε παραπάνω από 15 χώρες σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία. 
Ο παγκόσμιος χάρτης των εξαγωγών παρουσιάζει ιδιαίτερες απαιτήσεις, στις οποίες καλούμαστε να ανταποκρινόμαστε αδιάκοπα, δηλώνοντας το παρόν κάθε χρόνο στις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις του κλάδου στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα. 
Παράλληλα διοργανώνουμε road shows, γευσινωσίες, virtual tastings και άλλα έχοντας πάντα ως γνώμονα την ενίσχυση της εξωστρέφειας του κλάδου μας και την ανάδειξη της φήμης του ελληνικού κρασιού στο εξωτερικό». 
Η επιβράβευση όλων των προσπαθειών του Κτήματος Πόρτο Καρράς και των ανθρώπων του, έρχεται με διακρίσεις των υπηρεσιών και των εκλεκτών κρασιών του σε διεθνές και πανελλαδικό επίπεδο.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video