ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δυναμική παρουσία της Σκιάθου στην τουριστική έκθεση Greek Tourism Expo

Στην τουριστική έκθεση Greek Tourism Expo που διοργανώθηκε για δεύτερη φορά στο Metropolitan Expo, από τις 4 έως τις 6 Δεκεμβρίου, συμμετείχε ο δήμος Σκιάθου και η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής, στο πλαίσιο της εξωστρέφειας που έχει αναπτύξει ο Δήμος, με στόχο την προβολή του νησιού. 
Οι φορείς του Δήμου είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στους φιλοξενούμενους buyers της έκθεσης από την Ευρώπη, τα Βαλκάνια και την Τουρκία, καθώς και σε εγχώριους παράγοντες του ελληνικού τουρισμού, τη Σκιάθο ως αξιόλογο τουριστικό προορισμό...


Πιο συγκεκριμένα παρουσιάστηκαν οι εξαιρετικά άρτιες υποδομές του νησιού, τα πολυτελή ξενοδοχεία, καταλύματα και εστιατόρια καθώς και το πλήθος των εναλλακτικών επιλογών που έχει στη διάθεσή του ο επισκέπτης σχεδόν 10 μήνες τον χρόνο, όπως είναι οι όμορφες παραλίες, τα πευκόφυτα δάση με τα μονοπάτια τους, τα ιστορικά και θρησκευτικά αξιοθέατα και οι δραστηριότητες, όπως οι καταδύσεις, η πεζοπορία και το yachting.
Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Σκιάθου, κ. Παναγιώτης Διολέτας τόνισε: «Το 2015 ήταν για τη Σκιάθο μία πολύ καλή τουριστική σεζόν κατά την οποία παρά τη γενική ύφεση, ξεπεράσαμε κατά πολύ τους στόχους μας σαν τουριστικός προορισμός, προσελκύοντας τουρίστες κυρίως από την Αγγλία, τις Σκανδιναβικές χώρες, την Ιταλία, την Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Ο τουρισμός για τη Σκιάθο είναι η “βαριά της βιομηχανία” και για αυτό ο Δήμος δια μέσου της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής προωθεί και προβάλλει συντεταγμένα και με τη χρήση των νέων εργαλείων marketing και επικοινωνίας τις αρετές και τα πλεονεκτήματα της Σκιάθου, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, με στόχο και το 2016 να είναι μία χρονιά σταθμός για το νησί και τους επαγγελματίες του Τουρισμού».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video