ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

H Celestyal Cruises αναβαθμίζει το Celestyal Crystal

… και στηρίζει τα ελληνικά ναυπηγεία 


Στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης που πραγματοποιεί στα κρουαζιερόπλοιά της, η Celestyal Cruises, ολοκλήρωσε πρόσφατα το έργο της προσθήκης 43 νέων μπαλκονιών στο Celestyal Crystal, το οποίο ανέλαβαν εξειδικευμένοι Έλληνες τεχνίτες από ναυπηγοεπισκευαστικές μονάδες του Πειραιά, στηρίζοντας παράλληλα τα ελληνικά ναυπηγεία, στα οποία συνολικά το 2015, η εταιρία προσέφερε 20 εκατ. ευρώ. 

Η κατασκευή και εγκατάσταση των μπαλκονιών πραγματοποιήθηκε στον Πειραιά, σε διάστημα 20 ημερών, σε συνδυασμό με την ανακαίνιση των εσωτερικών χώρων του κρουαζιερόπλοιου και την τεχνική συντήρησή του. Σε συνέχεια της ανακαίνισης αυτής, το Celestyal Crystal διαθέτει αυτή τη στιγμή 43 μπαλκόνια στις junior σουίτες, 8 μπαλκόνια σε σουίτες και δύο μπαλκόνια στις μεγάλες σουίτες του. Κάθε μπαλκόνι εκτείνεται κατά 1,4 μέτρα από το διάτοιχο του κρουαζιερόπλοιου, ενώ το μήκος κάθε μπαλκονιού είναι μεταξύ των 2,8 και 5,8 μέτρων. 
Σε εξέλιξη είναι και η ανακαίνιση των υπόλοιπων κρουαζιερόπλοιων της Celestyal Cruises. Στο Celestyal Olympia η ανακαίνιση περιλαμβάνει 21 junior σουίτες, εννέα σουίτες, τις υπόλοιπες 227 εξωτερικές καμπίνες καθώς και βελτιώσεις στους δημόσιους, κοινόχρηστους χώρους. Επιπλέον, θα ανακαινιστούν όλες οι καμπίνες και οι δημόσιοι, κοινόχρηστοι χώροι του Celestyal Nefeli. 
«Η προσθήκη των μπαλκονιών αποτελεί μέρος του εκτεταμένου προγράμματος ανακαίνισης, με στόχο τη συνεχή αναβάθμιση της ποιότητας των κρουαζιερόπλοιών μας έτσι ώστε να διασφαλίσουμε τη θετική εμπειρία στον επιβάτη», είπε ο κ. Κυριάκος Αναστασιάδης, διευθύνων σύμβουλος της Celestyal Cruises. 
Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος Πωλήσεων της Celestyal Cruises, κ. Πυθαγόρας Νάγος είπε: «Το συγκεκριμένο έργο, το οποίο πραγματοποιείται στον Πειραιά, ορίζει την έναρξη της δεύτερης φάσης του επενδυτικού μας προγράμματος. Δεσμευόμαστε για τη συνεχή βελτίωση του στόλου της Celestyal και είμαστε σίγουροι ότι η ανανεωμένη διακόσμηση και άνεση που θα παρέχουμε στις επόμενες κρουαζιέρες μας αντικατοπτρίζει απόλυτα την ελληνική φιλοξενία και θα ικανοποιήσει απόλυτα τους επιβάτες μας».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video