ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Βράβευση της ΔΕΘ-Helexpo για την προσφορά της στη Θεσσαλονίκη


Ειδικό Βραβείο για τη συνολική προσφορά της στην οικονομία της Θεσσαλονίκης έλαβε η ΔΕΘ-Helexpo, στο πλαίσιο των βραβείων «Ελληνική Αξία» Βορείου Ελλάδος 2015, που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ). 
Το βραβείο παρέλαβε από την υφυπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, αρμόδια για θέματα Βιομηχανίας, κα Θεοδώρα Τζάκρη, ο πρόεδρος του εθνικού εκθεσιακού φορέα, κ. Τάσος Τζήκας, ο οποίος έκανε λόγο για την επανεκκίνηση της Έκθεσης, που τα τελευταία χρόνια γίνεται και πάλι «μόδα», παραπέμποντας στο λαμπρό παρελθόν της. Σημειώνεται ότι το ειδικό αυτό βραβείο θεσπίστηκε φέτος για πρώτη φορά.
Κατά τη διάρκεια της απονομής η διοίκηση του ΣΒΒΕ υπογράμμισε τη σημαντική συνεισφορά της ΔΕΘ-Helexpo στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, στην ανάδειξη και προβολή της Θεσσαλονίκης, στην προαγωγή των επενδύσεων και του εμπορίου, στην ενίσχυση της εξωστρέφειας των εγχώριων επιχειρήσεων, στην ανάδειξη του τοπικού πολιτισμού και στην διάδοση της ιδέας της κοινωνικής αλληλεγγύης. 
Τα βραβεία «Ελληνική Αξία» Βορείου Ελλάδος είναι μια πρωτοβουλία-θεσμός του ΣΒΒΕ, με στόχο την ανάδειξη, την προβολή και την βράβευση μεταποιητικών επιχειρήσεων οι οποίες ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους τη χρονιά που πέρασε σε οκτώ τομείς αριστείας. Η ΔΕΘ-Helexpo αποδεικνύει με τις δράσεις της πως βρίσκεται κοντά στην τοπική κοινωνία, αποτελώντας πολύτιμο «πνεύμονα» οικονομικής ανάπτυξης.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video