ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Χρυσό βραβείο για το Porto Carras Grand Resort στα Energy Mastering Awards 2015!


Μια ακόμα αναγνώριση του περιβαλλοντικού έργου του Porto Carras Grand Resort έρχεται με τo Gold βραβείο στην κατηγορία Energy Efficiency – Ξενοδοχεία & Αναψυχή στα Energy Mastering Awards 2015. 
Η τελετή απονομής έλαβε χώρα την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015, στο Cine Κεραμεικός, σε μια ιδιαίτερα εορταστική & αισιόδοξη ατμόσφαιρα. 
Σ’ έναν προικισμένο από τη φύση τόπο σαν την Σιθωνία Χαλκιδικής, η αειφόρος τουριστική ανάπτυξη του μοναδικού αυτού συγκροτήματος που βασίζεται στην εξοικονόμηση ενέργειας, στη διαχείριση των ακτών, στην διαχείριση και εξοικονόμηση νερού και στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, πραγματοποιείται επί δεκαέξι συνεχή έτη και αποτελεί βασικό πυλώνα κάθε νέου επενδυτικού σχεδίου της ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε.
Με παράδοση στη φιλοξενία, αλλά και σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο, το Porto Carras Grand Resort διαθέτει μεταξύ άλλων: εργοστάσιο αφαλάτωσης θαλάσσιου ύδατος και παραγωγής πόσιμου νερού, εργοστάσιο επεξεργασίας λυμάτων, τριτοβάθμιο βιολογικό καθαρισμό, βιολογικές καλλιέργειες, ανάπτυξη χλωρίδας, προστασία πανίδας, συστηματική ανακύκλωση και ποιοτικό έλεγχο προϊόντων. 
Το χρυσό αυτό βραβείο στα Energy Mastering Awards 2015 επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο την συνέπεια, την αφοσίωση καθώς και τις διαρκείς προσπάθειες της διοίκησης και των ανθρώπων συνολικά του Porto Carras Grand Resort για την εξασφάλιση της οικολογικής ισορροπίας στο κλάδο του τουρισμού.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video