ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο βασιλεύς απέθανε ζήτω ο βασιλεύς!!!


Ξεκινήσαμε τον Απρίλη του 2010 το money-tourism.blogspot.com, όπως ξεκινήσαμε το περιοδικό ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, το 1995: Για να κάνουμε το μεράκι μας, προσπαθώντας να συμβάλλουμε με τις μικρές μας δυνάμεις, στην ανέλιξη του ελληνικού Τουρισμού. 
Και το αποτέλεσμα μας δικαίωσε. 
Αναγνωρίσατε και αυτή μας την προσπάθεια, επιβραβεύοντας με την προτίμησή σας το money-tourism, τοποθετώντας το στην πρώτη θέση της τουριστικής και όχι μόνο ενημέρωσης. 
Όμως η προτίμησή σας αυτή, έφερε στα «όριά» της, την υποδομή της συγκεκριμένης ηλεκτρονικής μορφής. 
Έτσι νομοτελειακά, μας «αναγκάσατε» να κάνουμε ένα βήμα ακόμη. 
Με την αρχή του 2016, το money-tourism.blogspot.com, μπαίνει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. 
Σε αυτά τα χρόνια είχαμε περισσότερους από 2.500.000 αναγνώστες.
Μας διαβάζουν εκτός από την Ελλάδα σε δεκάδες χώρες, μεταξύ των οποίων Ηνωμένες Πολιτείες, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Κύπρος, Ρωσία, Γαλλία, Ολλανδία, Αυστρία, Βέλγιο, Ελβετία, Ιταλία, Σουηδία, Τουρκία, Ισραήλ, Ουκρανία, Βέλγιο, Πολωνία, Βουλγαρία, Ισπανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Καναδά. Ιαπωνία, Κουβέιτ, Κίνα, Αυστραλία, Δανία, Νορβηγία, Σερβία, Βραζιλία, Ρουμανία, κ.ο.κ.. 
Χωρίς καμία απολύτως διαφήμιση και παρότι η σελίδα μας στο facebook δημιουργήθηκε πριν λίγους μόνο μήνες, μας δώσατε 5.344 likes. 
Δημοσιεύσαμε περισσότερα από 9000 θέματα, πολλά εκ των οποίων ήταν και παγκόσμιες αποκλειστικότητες. 
Στις 18 Μαρτίου 2015 είχαμε την ανάρτηση με τις περισσότερες αναγνώσεις: ( «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έτσι ταξιδεύουν οι Ρώσοι»), συνολικά 11.536 φορές (!!!). 
Τη θέση του παίρνει το www.money-tourism.gr. 
Δημιουργήσαμε μια νέα ιστοσελίδα, που μπορεί να υποδεχτεί χιλιάδες περισσότερους φίλους, από αυτούς που ήδη έχουμε, ακόμη περισσότερα μέλη και μεγαλύτερο αριθμό συνεργασιών, με εύχρηστο και φιλικό περιβάλλον για τους επισκέπτες της. 
Δεν θα δώσουμε υποσχέσεις, δεν θα σας «τάξουμε πράματα και θάματα». 
Θα συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε 21 χρόνια τώρα, με υπευθυνότητα, συνέπεια και αγάπη. 
Άλλωστε αυτοί είναι οι λόγοι που μας τιμάτε με την προτίμησή σας δεκαετίες τώρα. 
Καλοτάξιδο το νέο www.money-tourism.gr
Kαι επειδή στη νέα αρχή μας δεν θα μπορούσε να απουσιάζει μια πολύ μεγάλη αποκλειστικότητα, μπείτε σε λίγο να διαβάσετε μια μεγάλη αποκάλυψη. 
Σαν αυτές που μόνο το ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ σας προσφέρει 21 χρόνια τώρα. 
Σας ευχαριστούμε.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video