ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Τα 10 πιο μυστηριώδη μέρη στον κόσμο


1. Όρος Roraima, Βραζιλία
Το παράξενο σε αυτό το βουνό είναι η κορυφή του που είναι εντελώς διαφορετική από κάθε άλλο βουνό! Αντί να είναι μυτερή, είναι εντελώς φλατ, σαν πεδιάδα. Συχνά καλύπτεται από πυκνά σύννεφα που κάνουν το τοπίο ακόμα πιο μυστηριώδες και μαγευτικό.
 
 2. Κοιλάδες McMurdο, Ανταρκτική
Η περιοχή έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με τον πλανήτη 'Αρη, εντελώς έρημη από βλάστηση παρά το οικολογικό της περιβάλλον.

3.Πισίνες  Travertine Pools του Pamukkale, Τουρκία
Πρόκειται για μια μεγάλη περιοχή γεμάτη θερμές πηγές νερού, που εδώ και χρόνια διαμορφώνουν φυσικές πισίνες που φυσικά συγκεντρώνουν αρκετό τουρισμό. 

4. Richat Structure, Μαυριτανία
Η πιο δυνατή θεωρία, θέλει το κυκλικό αυτό σχέδιο να φτιάχτηκε από νερό και αέρα, ενώ άλλοι λένε ότι είναι προϊόν αστεροειδούς ή ηφαιστείου. Κάθε κύκλος είναι εντελώς ίσος με τον άλλο και φυσικά η δημιουργία τους παραμένει να βασίζεται απλά σε εικασίες.

5. Mogui Cheng, Xinjiang, Κίνα
Αποκαλείται και πόλη των δαιμόνων και βρίσκεται στην ατέλειωτη έρημο Gobi. Προσελκύει πολλούς επισκέπτες κάθε χρόνο οι οποίοι αναφέρουν πολλά αφύσικα γεγονότα, όπως περίεργοι θόρυβοι, που δεν μπορούν να εξηγηθούν. 

6.Τρίγωνο των Βερμούδων, Ατλαντικός Ωκεανός
Πασίγνωστο σημείο για περίεργες εξαφανίσεις αεροσκαφών, ανθρώπων και διαστημόπλοιων ανάμεσα σε Miami, Bermuda και  San Juan που δημιουργούν το τρίγωνο των Βερμούδων.

7. Aokigahara, Ιαπωνία


Βρίσκεται στο βουνού Fuji στην Ιαπωνία και θεωρείται ότι διακατέχεται από νεκρές ψυχές! Η περιοχή είναι γνωστή για τον μεγάλο αριθμό αυτοκτονιών που σημειώνονται εκεί! Το δάσος είναι πολύ δημοφιλές στην Ιαπωνία και χαρακτηρίζεται από δέντρα που μπλέκονται μεταξύ τους.

8. Fly Geyser, Nevada, Η.Π.Α
Ένα εντυπωσιακό φαινόμενο, όχι και τόσο φυσικό, αφού είναι αποτέλεσμα γεώτρησης. Το νερό πετάγεται σε 3 περίπου μέτρα ύψος και είναι φτιαγμένο από διάφορα μέταλλα. 

9. Όρος Sanqingshan, Κίνα
Θεωρείται άγιο μέρος και δεν επιτρέπεται η πρόσβαση, παρά μόνο στο εθνικό πάρκο κάτω από το βουνό. Η περιοχή είναι γνωστή για τις ασταθείς καιρικές συνθήκες

10. Cano Cristales, Κολομβία
Είναι το πιο χρωματιστό ποτάμι στον κόσμο! Τα νερά του ποταμού αλλάζουν χρώμα κυρίως το Σεπτέμβρη και τον Νοέμβρη εξαιτίας της βλάστησης μέσα στο ποτάμι. Μπλε, κόκκινο, ροζ, κίτρινο και πράσινο είναι μερικά από τα χρώματα του ποταμού.


Πηγή: travel-gist.com
Μετάφραση- Επιμέλεια: traveltipsgr.blogspot.comΠηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video