ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ενα νέο εργαλείο για τους επιχειρηματίες του τουρισμού



Η Alpha Bank συνδύασε τη συμμετοχή της στο συνέδριο με προώθηση ενός νέου προϊόντος. Πρόκειται για το πρόγραμμα «Alpha Τουριστική Επιχειρηματικότητα».
Σκοπός της πρωτοβουλίας είναι η ανταπόκριση στις ανάγκες όσων δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στις τουριστικές περιοχές.
Οπως εξήγησαν οι άνθρωποι της τράπεζας, το νέο Πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις των τουριστικών περιοχών της Νησιωτικής και Ηπειρωτικής Ελλάδας, στοχεύοντας να καλύψει τις ιδιαιτέρως αυξημένες ανάγκες κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου. Πρόκειται για έναν ευέλικτο συνδυασμό προϊόντων και υπηρεσιών, με μοναδικά προνόμια και επιβράβευση με Bonus Πόντους.
Κάθε επιχείρηση, αναλόγως με το προφίλ της, μπορεί να διαμορφώσει τον δικό της συνδυασμό προϊόντων και υπηρεσιών «Alpha Τουριστική Επιχειρηματικότητα» και να επιλέξει εκείνα που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα και θα αυξήσουν την ανταγωνιστικότητά της, εξασφαλίζοντας:
  • Επιχειρηματική ανάπτυξη με καινοτόμες χρηματοδοτικές λύσεις
  • Αποδοχή συναλλαγών όλων των καρτών και την Υπηρεσία Αμεσης Μετατροπής Νομίσματος
  • Διαχείριση των καθημερινών συναλλαγών μέσα από σύγχρονες ηλεκτρονικές υπηρεσίες
  • Ευελιξία στη διαχείριση ταμειακών διαθεσίμων, με υψηλότερες αποδόσεις άμεση διεκπεραίωση εισερχόμενων και εξερχόμενων εμβασμάτων με προνομιακή τιμολόγηση
  • Παροχή κινήτρων στο ανθρώπινο δυναμικό, με μία σειρά ελκυστικών τραπεζικών προϊόντων και ιατρική μέριμνα.
Ενδεικτικοί τομείς δραστηριότητας επιχειρήσεων που μπορούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα «Alpha Τουριστική Επιχειρηματικότητα» είναι: Ξενοδοχεία / καταλύματα, τουριστικά γραφεία, επιχειρήσεις εστιάσεως, ενοικιάσεως μεταφορικών μέσων, λιανικού εμπορίου (ενδυμάτων / κοσμημάτων, mini markets, αρτοποιεία, πρατήρια υγρών καυσίμων κ.ά.), καθώς και επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών (π.χ. διοργάνωση εκδηλώσεων).

Το Πρόγραμμα διατίθεται από το δίκτυο Καταστημάτων της Alpha Bank, έως την 30.9.2016.

ΠΗΓΗ:PELOP.GR


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video