ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «φέρνει» Αμερικανούς τουρίστες

                  TornosNews.gr 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «φέρνει» Αμερικανούς τουρίστες
Μεγάλη προβολή για τη χώρα μας στις ΗΠΑ αποτελεί η επιλογή του Γιάννη Αντετοκούνμπο, μετά από ψηφοφορία, στο All Star Game του NBA στη Νέα Ορλεάνη στις 19 Φεβρουαρίου.
Το All Star Game πραγματοποιείται μέσα στην «καυτή» περίοδο των κρατήσεων των Αμερικανών για διακοπές στην Ευρώπη, γι αυτό και η παρουσία του «Greek Freak» στη γιορτή του NBA, δίνει ένα σημαντικό πλεονέκτημα στην Ελλάδα.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συγκέντρωσε συνολικά 1.604.463 ψήφους τερματίζοντας στη 2η θέση της Ανατολικής Περιφέρειας πίσω μόνο από τον Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος είχε 1.893.751 ψήφους.
Το γεγονός αυτό αποτελεί μεγάλη τιμή και μεγάλη προβολή για τη χώρα μας με τον Γιάννη να γίνεται ο καλύτερος πρεσβευτής της στην αμερικανική τουριστική αγορά, καθώς ο ίδιος σε κάθε ευκαιρία φωτογραφίζεται με την Ελληνική σημαία και μιλά με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα.
Όπως παρατηρεί τουριστικός παράγοντας, με εμπειρία στην αμερικανική αγορά, «ο Γιάννης μαζί με όλα τα άλλα ρεκόρ είναι βέβαιο πως ανεβάζει και τον πήχυ των προσδοκιών στις αφίξεις Αμερικανών, οι οποίοι κατά εκατομμύρια πλέον θα γνωρίσουν και θα θαυμάσουν τον "Greek Freak" στο NBA ALL STAR 2017».
Το All Star Game πραγματοποιείται στη Νέα Ορλεάνη από τις 17 εως τις 19 Φεβρουαρίου 2017.
 
 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video