ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Βόλτα με τα περίφημα Bateaux Mouches

Ένας από τους πιο χαλαρωτικούς και ρομαντικούς τρόπους για να δείτε μερικά από τα αρχαιότερα και πιο μεγαλοπρεπή ιστορικά μνημεία της πόλης, είναι παίρνοντας ένα από τα διάσημα και μοναδικά μακριά πλοιάρια, γνωστά ως Bateaux Mouches, που περιδιαβαίνουν νωχελικά τον Σηκουάνα.
Παρά την ποικιλία εταιρειών από τις οποίες μπορείτε να διαλέξετε, οι περισσότερες γραμμές πραγματοποιούν παρόμοια δρομολόγια και τα πλοιάρια είναι εξοπλισμένα με ηχητικό σύστημα ανακοινώσεων μέσω του οποίου προσφέρεται ξενάγηση στα αξιοθέατα σε διάφορες γλώσσες.


Τα καραβάκια κάνουν μικρές κρουαζιέρες όλη την ημέρα αλλά ίσως πιο εντυπωσιακή είναι η νυχτερινή βόλτα καθώς το Παρίσι δικαιολογημένα θεωρείται η πόλη του φωτός. Τα κλασικά κτίρια και οι γέφυρες είναι πανέμορφα φωτισμένα και έτσι η κρουαζιέρα γίνεται πιο ιδιαίτερη και ρομαντική. 
Δείτε αναλυτικά τις κρουαζιέρες στον Σηκουάνα, πατώντας τον κάθε τίτλο
- Seine Cruise - η απλή κρουαζιέρα
- Paris bistro με μεσημεριανό
- Paris bistro με βραδινό
- Paris lunch cruise στις 12:30
- Paris dinner cruise στις 6:00 ή στις 8:30 
- Συνδυαστισκό εισιτήριο που περιλαμβάνει ξενάγηση στην πόλη, είσοδο στον Πύργο του Άιφελ και την απλή κρουαζιέρα. 
Καραβάκια φεύγουν κάθε 20 λεπτά από τις προβλήτες κατά μήκος του Σηκουάνα και η βόλτα διαρκεί περίπου 1 ώρα και 10 λεπτά.
 Κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας θα δείτε το άγαλμα της ελευθερίας που βρίσκεται μέσα στον ποταμό, τον πύργο του Άιφελ, την αψίδα του θριάμβου, πολλά μουσεία και κλασικά περίτεχνα κτίρια. 
Το μόνο που έχετε να επιλέξετε είναι αν θα κάνετε τη βόλτα με το φως της μέρας ή τα φώτα της νύχτας, με φαγητό ή χωρίς, ανάλογα με τον χρόνο και τα χρήματα που έχετε να διαθέσετε. 
 Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video